Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

Cada 25 de novembre se celebra el Dia Intarnacional contra la violència sobre la dona, hem de continuar lamentant víctimes d'esta terrible violència. Si bé és cert que la resposta cada volta és més important, com és el cas de Biar any rere any.

 

Rotllets i fogassesok

A la biaruda Catalina González Vilar, pel seu recent premi en literatura infantil.

 

Rotllets i fogassesok

Més de mig segle fent l'ambaixada amb els Moros Vells el dia 11 no és poca cosa. El nostre xicotet homenatge a Toni Valdés en forma d'entrevista.

 

Rotllets i fogassesok

Més de 200.000 € per a la museïtzació del castell i la millora dels accessos al monument. Tot esforç per la millora i conservació del nostre patrimoni benvinguda siga.

 

Rotllets i fogassesok

FADEMUR va visivilitzar les demandes dels àmbits rurals i en especial de les dones en la I Trobada de Dones Rurals del País Valencià.

 

Rotllets i fogasses

Al Centre de Salut pels seus 25 anys de servici en la Sanitat Pública al poble de Biar que compliren este estiu, i als seus professionals per fer-ho possible. 

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Grup de Mares i Pares: "Seria important per al poble crear una figura d’un tècnic de joventut. Que puga posar-se en… https://t.co/EMriEjpdcP
BiarDigital Tres aproximacions a la sanitat des del feminisme https://t.co/jLLY5dFvNl https://t.co/Q3p2iffbbU
BiarDigital "Todo el permiso", per Mayte Salguero https://t.co/NmClsSPt8d https://t.co/Z5S3khUAt1
BiarDigital Ana i Cristóbal Camarasa guanyen el campionat autonòmic universitari d'orientació a Titaguas https://t.co/EN6ypjl0ig https://t.co/VuwZzxBBTb

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine