Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El futur dels treballadors i treballadores de l'alberg està en l'aire, ja que en novembre l'IVAJ es farà càrrec de la gestió de les instal·lacions, tot i que l'aposta per allò públic és necessària esperem que es compte dels actuals responsables de les instal·lacions.

  

Rotllets i fogassesok

Dieguito va ser una persona que formava part del paisatge urbà de la nostra localitat i el trobem a faltar. Des de Biar Digital vam fer el nostre xicotet homenatge a través del poema de Mayte Salguero.

 

Rotllets i fogassesok

Als biaruts Jorge Román Micó i Xavi Martínez Hernández, integrants de l'Orquestra Jove de la Província d'Alacant i l'OJPA Aspirants, respectivament, i que han aconseguit el primer i segon premi, respectivament, en el prestigiós International Youth Music Festival "Summa Cum Laude" celebrat a Viena (Aústria), on han participat orquestres de tot el món.

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut Eloy Poveda, qui va guanyar el Premi d'Investigació 2018 de la Fundació José María Soler de Villena, amb el seu treball “El poblament prehistòric en La Vall de Biar. Noves aportacions”.

 

Rotllets i fogassesok

A la biaruda Ángela Palazón Conca, que es va proclamar campiona d'Europa de futbol sala a Portugal i recenment ha sigut fitxada per l'Hèrcules femení, també a la Regidoria d'Esports i la col·laboració dels clubs esportius locals per la iniciativa de la I Gala de l'Esport de Biar.

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
18hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine