Previous ◁ | ▷ Next

Comunicat de la CUP de Biar amb motiu del 25 d'Abril, Diada Nacional del País Valencià

La CUP de Biar ha fet públic un comunicat a través de la seua pàgina web amb motiu del 25 d’abril, Diada Nacional del País Valencià. La formació d’esquerres ha fet èmfasi en la demanda de que volem un espai comunicatiu propi, el requisit lingüístic a la funció pública, posar fi a l’espoliació...”, així com que “el dissabte remarca que el fet de que els últims 20 anys hagen estat governats pel Partit Popular a la Generalitat i a les ciutats més importants del País Valencià no ha fet que la gent de a peu tinga por a continuar lluitant per la llibertat del nostre poble, per la defensa de la nostra identitat”.

Per concluir, s’ha posat de manifest que “el canvi comença als carrers i allà forjarem la nova legalitat, perquè sense ruptura amb l’estat espanyol no tindrem mai democracia”A continuació reproduïm el comunicat de la formació independentista:

Un any més els valencians i valencianes commemorem hui, 25 d’abril, la derrota de la batalla d’Almansa el 1707 i les llibertats perdudes front a les tropes borbòniques.

Com va quedar demostrat aquest dissabte 23 d’abril a la multitudinària manifestació que va tindre lloc a València on milers d’ànimes eixiren a reivindicar que som ben vius i recordar al govern del canvi que esperem molt més. Volem un espai comunicatiu propi, el requisit lingüístic a la funció pública, posar fi a l’espoliació... Deu mil veus a la posterior festa a la plaça de bous, on els mansos viuen tancats als corrals tota la seua vida. Sona la muixeranga, la plaça reivindicant una terra lliure, continuem ben vius, la lluita continua.

El dissabte remarca que el fet de que els últims 20 anys hagen estat governats pel Partit Popular a la Generalitat i a les ciutats més importants del País Valencià no ha fet que la gent de a peu tinga por a continuar lluitant per la llibertat del nostre poble, per la defensa de la nostra identitat.

Hem de ser conscients que encara queda molta feina per a veure un clar canvi al nostre país. Necessitem trencar amb el constitucionalisme espanyol i la fal•làcia del 78. Anhelem la democratització del nostre tros de terra del nostre País, posem en primer lloc el nostre Dret a Decidir com a poble i les necessitats de la classe treballadora, per damunt d’altres interessos.

Continuarem treballant sense descans fins a desmuntar l'hegemonia espanyolista instaurada durant 309 anys al nostre País Valencià. El canvi comença als carrers i allà forjarem la nova legalitat, perquè sense ruptura amb l’estat espanyol no tindrem mai democràcia.

Fem País Valencià!

 

Imatge: Aspecte de la plaça de bous de València durant el multitudinari concert del 25 d'abril. Font: CUP Biar

Vídeo: CUP Biar

25 d’abril de 2016

CUP Biar

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Veo la oscuridad", per Mayte Salguero https://t.co/69P3xdTS2I
18hreplyretweetfavorite
BiarDigital Joan Lluís Escoda: "Som uns mers representants sense més pretensions que treballar per al poble, dignificar-lo i qu… https://t.co/vVyaHQYsK0
21hreplyretweetfavorite
BiarDigital L’Ajuntament de Biar interposa queixes davant la Subdelegació del Govern, el Síndic de Greuges i el Defensor del Po… https://t.co/gLgvRiXiph
21hreplyretweetfavorite
BiarDigital Julio Sanjuán: "Quan vam entrar es devia un milió d'euros i a dia de hui l'Ajuntament té un deute equivalent a zero" https://t.co/0I0MuKOXrH

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine