El Ple municipal de febrer se celebrarà el proper dijous amb la participació de la ciutadania per primera vegada

Ja s'ha convocat a través del web oficial de l'Ajuntament de Biar el ple ordinari corresponent al mes de febrer, que es realitzarà el proper dijous, 27 de febrer a partir de les 20 h., com és costum, els plens municipals se celebren l'últim dijous de mes, a no ser que algun festiu local o d'altres tipus ho impedisca.

Entre els punts més destacats de l'ordre del dia estan la contractació del servei de recollida domiciliària de residus urbans i neteja viària, la moció que s'interposarà des del grup d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) en contra del copagament que s'ha imposat a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat discapacitat o dependència o la moció del Partit Popular (PP) amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona.

Val a dir també que en el nové i últim punt de l'ordre del dia del ple ordinari s'ha deixat per a la participació ciutadana, per una moció posada per la Plataforma Recuperació Urgències 24 h. i que els grups de l'oposició s'encarregaran de dur al ple, cal dir que per primera vegada en l'Ajuntament de Biar es donarà pas a la participació ciutadana durant un ple, fet del que informarem en les pròximes hores.

 

A continuació oferim els punts de l'ordre del dia (Font: MI Ajuntament de Biar):

PRIMER. Convocar la Propera Sessió ordinària del Ple en el Saló d'Actes de la Casa Consistorial El Dia 27 febrer 2014 a les 20:00 hores. Si Per Manca de quòrum no Pogués celebrar-se a l'hora indicada , el sèrums a Segona convocatòria dos Dies després , una aleta de resoldre els Punts Inclosos en l'Ordre del Dia.

SEGON . Que la Secretària - interventora dugui a terme els tràmits oportuns Legals Per La convocatòria i NOTIFICACION dels Membres de la Corporació .

TERCER . Fixar el següent

ORDRE DEL DIA

PRIMER - . APROBACIÓ, SI PROCEDEIX , DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR N º 01 / 14 .
SEGON - . INFORMES I DECRETS D'ALCALDIA .
TERCER - . DONAR COMPTE DE L'INFORME A COMPLIMENT DE LA LLEI CONTRA LA MOROSITAT.
QUART - . MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA VENDA DE PRODUCTES PROMOCIONALS .
CINQUÈ - . INICI EXPEDIENT CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA DOMICILIÀRIA DE RESIDUS SÒLIDS URBANS I NETEJA VIÀRIA .
SISÈ - . Moció EUPV EN CONTRA DEL COPAGAMENT DE PERSONES DISCAPACITADES I DEPENDENTS.
SETÉ- . MOCIÓ PP AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA .
VUITÈ. - PRECSI PREGUNTES .
NOVÉ- . PARTICIPACIÓ PÚBLICA .

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "Una mañana, un oficial español, para hacer una gracia, patea el culo de Abd- el Krim y le hace caer escaleras abaj… https://t.co/nUPeMxyklL
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Us demanem col.laboració i compromís amb aquest Club, referent esportiu del nostre poble i que, sense el vostre re… https://t.co/ibvOwKrFha
18hreplyretweetfavorite
BiarDigital Tot i això manté una incidència molt alta i es diagnostica un nou cas de #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/U89l2O78fc
21hreplyretweetfavorite
BiarDigital A #Biar ja es pot inscriure’s per al mes d’agost. https://t.co/uYUSwQANcb

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com