Previous ◁ | ▷ Next

La CUP valora les eleccions locals i autonòmiques

La CUP ha emés un comunicat que reproduïm a continuació de forma íntegra valorant els resultats de les eleccions locals i autonòmiques del passat diumenge 24 de maig:

 

Valoració de les eleccions locals i autonòmiques

La CUP de Biar valorem en primer lloc, positivament, el canvi polític que s'està produint al nostre país i que només és l'inici del canvi que necessitem com a poble. Aquesta situació política és el resultat d'infinitats de lluites individuals i sobretot col·lectives, mantingudes en aquesta llarga nit de domini de l'oligarquia i que ara comencen a cristal•litzar en diverses expressions polítiques.

En segon lloc no volem negar que en la nostra primera experiència electoral no hem obtingut un bon resultat (1,15% dels vots). Vots que agraïm profundament a les persones que han confiat en nosaltres i que encoratgem a que donen un pas més i s'impliquen a la nostra assemblea local de la CUP que és de totes. El nostre agraïment va també de manera molt especial per a totes les persones que han col·laborat amb la nostra candidatura de dins i de fora de Biar, des d’aquelles persones que ens ajudaren a muntar la candidatura fa un any i mig, a les persones que ens han ajudat i ajuden realitzant els vídeos mensuals, dissenyant els cartells, que han estat d’apoderades a les taules el 24 de Maig, i a les nostres famílies.

El resultat fa evident les dificultats que encara es tenen al País Valencià i a Biar concretament, on mai s’havia presentat una candidatura nítidament independentista i rupturista. Val a dir que tot i tindre moltes coses en contra, vam decidir presentar-nos a les eleccions locals, d’esta forma hem pogut aprofitar una oportunitat per donar a conèixer la CUP, què fa, que proposa i qui la fem, a qui encara no ens coneixia i en definitiva donar a conèixer les nostres propostes i missatge a tot el poble i demostrar que no hem de tindre por a pesar de la complicació que té fer política a Biar.

D’altra banda, ens alegra profundament el canvi al nostre Ajuntament, governat els últims huit anys per la dreta. Un canvi al que nosaltres hem aportat el nostre gra d’arena. Esperem i treballarem per a que aquest siga l'inici d'una etapa més esperançadora per les nostres veïnes i els nostres veïns. Sumen a aquesta alegria el canvi a l'ajuntament de València, a la majoria d'ajuntaments del País, a les diputacions i especialment a la Generalitat.

Ens mereixem com a poble fer fora a tots els corruptes i totes les polítiques de l'oligarquia contra el poble i contra el nostre país.

Per últim, volem felicitar-nos pels magnífics resultats obtinguts pel conjunt de les candidatures de la CUP arreu dels Països Catalans amb més de 400 regidories i molt especialment a la CUP de Pedreguer (Marina Alta), que obtenen els primers 2 regidors de la CUP al País Valencià! I a la resta de companyes i companys que s'han presentant en llistes d'unitat popular, amb altres formacions o col·lectius dels seus pobles, com Burjassot i Montcada que també han tret representació.

No ens oblidem del magnífic treball fet pels nostres companys i companyes d’Almàssera (Horta Nord), que més d'hora que tard veuran confirmats en properes conteses electorals, tota la nostra força!

La història recorda als valents i valentes.

Redacció: CUP Biar

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper trobareu una nova vinyeta de sàtira de l'actualitat local. https://t.co/cVyTVNoseV
BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine