• Inici
  • Política
  • Suspesa de forma cautelar l'aprovació de modificació del PGOU aprovada durant el Ple de gener

Suspesa de forma cautelar l'aprovació de modificació del PGOU aprovada durant el Ple de gener

| Eduard Garcia Molina | Política
Suspesa de forma cautelar l'aprovació de modificació del PGOU aprovada durant el Ple de gener

El passat 12 de març el Saló d'Actes de l'Ajuntament va acollir la celebració del Ple Municipal extraordinari on constava com a únic punt de l'ordre del dia la Proposta de suspensió de l'acord adoptat durant la passada sessió plenària corresponent al Ple Municipal ordinari del mes de gener, que es va celebrar el passat 29 de gener i que proposava la interpretació de l'article 6.7 del PGOU, un polèmic punt que va ser aprovat amb els vots del Grup del Partit Popular i els vots en contra del Grup del Partit Socialista i el Grup d'Esquerra Unida.

De fet, esta aprovació va motivar que Esquerra Unida interposara un recurs de reposició, com ja es va informar des de Biar Digital, en contra l'aprovació de la modificació del PGOU el passat dimecres 25 de febrer. Finalment, en un Ple molt curt es va aprovar per unanimitat la proposta d'alcaldia d'admetre de manera cautelar la suspensió de l'acord de Ple del mes de gener en relació al canvi interpretatiu del PGOU en relació als murs medianers, tal com es va proposar des del Grup d'EUPV.

L'article té 29 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).