Previous ◁ | ▷ Next

El Tractat de Comerç i Inversions (TTIP) entres els EUA i la UE a debat

El proper divendres 27 a les 20 h., tindrà lloc un acte públic a la sala multifuncional (2ª planta) de la Casa de Cultura de Biar on baix el títol «Com pot afectar als nostres drets els Tractat de Comerç i Inversions (TTIP) entre Europa i els EUA?» des de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) s'explicarà les raons que condueixen a esta formació a oposar-se a este Tractat.

Per a la realització de l'acte, des de la CUP de Biar, organitzadora de l'acte, s'ha convidat Toni Infante, de la CUP d'Almàssera (Horta Nord), Infante també és membre de la Plataforma Pel Dret a Decidir del País Valencià; i compta amb una llarga trajectòria en l'àmbit de la militància política i amb un ampli ventall de coneixements en diverses vessants. L'acompanyarà Eduard Garcia, membre de la CUP de Biar, qui farà una introducció per posar en coneixement dels assistens les condicions que han generat arribar a la necessitat de la posada en marxa d'este tractat.

L'acte finalitzarà amb un torn de debat on tots i totes les assistents podran resoldre els dubtes que se li plantegen al llarg de la xarrada.

Amb aquest acte, des de la CUP es vol mostrar a la població la necessària oposició que hem de mostrar la població contra una nova mesura que de nou posa en dubte les preferències dels nostres mandataris; així com seguir amb la trajectòria iniciada en desembre amb la xarrada sobre Palestina en pro de sensibilitzar i ajudar a la presa de consciència del nostre poble.

 

El TTIP

L’Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP per les seues sigles en anglés) és la culminació del procés que, sota el nom de democràcia, va de les urnes fins a l’abolició dels nostres drets, fins a la despossessió de la majoria i fins a l’apropiació del que és de tots i totes per a una minoria.

En realitat, este acord entre els Estats Units i la Unió Europea arrasarà els nostres drets laborals i legalitzarà l’explotació obrera; eliminarà les normes de protecció del medi ambient i la natura front el fracking, les prospeccions petrolieres, l’especulació immobiliària, etc.; esborrarà qualsevol prevenció front als transgènics, els medicaments i químics nocius… entre altres.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "La cuerda", per Mayte Salguero https://t.co/vVZUwbV1M7
BiarDigital [vídeo] La Revoltosa torna a fer viral el seu vídeo d'estiu previ a les festes de Villena https://t.co/Z9qjBHtt38 https://t.co/7ZK6OCz2rv
BiarDigital Biar Digital destina el 3% dels ingressos de l'edició en paper a un projecte solidari en la frontera colombiano-ven… https://t.co/IsRW6Ig39P
BiarDigital "En hoy o en ayer", per Mayte Salguero https://t.co/YCBa0rKGQR

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine