• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Brigadistes internacionals a Palestina donaran una xarrada a Biar divendres

El proper divendres 5 de desembre a les 19:30 h, Brigades Internacionals Unadikum País Valencià visitaran Biar per participar en una xarrada on baix el títol «Què passa a Gaza?» explicaran quina és la realitat a Palestina a causa de l'ocupació israeliana. Els brigadistes han sigut convidats per la CUP de Biar, organitzadora de l'acte que es realitzarà a la sala multifuncional de la Casa de Cultura.

El coordinador del País Valencià, Cristian Santiago, vindrà acompanyat de dos companys de l'associació, els quals han viscut sobre el terreny part dels successos dels últims mesos. A l’igual que altres associacions que han estat fent tasques humanitàries i de cooperació a Palestina, molts membres d'Unadikum han servit d'escuts humans a la població Palestina, a banda de denunciar i boicotejar actes proisraelians arreu del territori.

Altres de les seues tasques com a associació són la recollida d'informació sobre el terreny de material gràfic, i per descomptat, col·laborar en la distribució de l'ajuda humanitària internacional. Mitjançant xerrades com esta i altres campanyes de denúncia i sensibilització. Ja que una volta passats els bombardejos, segons Unadikum "molts mitjans de comunicació han tornat a donar l'esquena als patiments i problemes de la població, que té per davant una reconstrucció de Gaza que durarà anys, així com la superació del bloqueig israelià".

La xarrada consistirà en una breu introducció, on s'exposarà l'evolució històrica del territori palestí, les guerres que hi ha hagut en ell, i el procés d'ocupació israeliana fins al moment actual. Continuarà amb una enumeració d'elements culturals, tradicionals, històrics, econòmics, socials, que atorguen a Palestina una identitat pròpia.

Després de tots antecedents nomenats, explicaran què passa a Gaza actualment i com es pot col·laborar amb la població palestina. En finalitzar la xarrada, es deixarà un temps per realitzar les preguntes que els i les assistents consideren necessàries. Amb este acte, des de la CUP de Biar es vol obrir una sèrie d’actes sobre diferents temes que ajuden a la "sensibilització i presa de consciència al poble" segons la formació independentista.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari… https://t.co/Gk6lg0o3wg
BiarDigital Com queda la distribució de les Regidories amb el nou Equip de Govern municipal? https://t.co/RHg1a9O8OL
BiarDigital "A los amigos", per Mayte Salguero https://t.co/PIe4xYRyIJ
BiarDigital Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal https://t.co/LRxDqJ6tld https://t.co/wPaNpGwwen

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine