Previous ◁ | ▷ Next

Valoracions del Ple de setembre per part de la CUP (vídeo)

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de setembre. La formació d'esquerres fa èmfasi en temes com la proposta d'adjudicació de contracte de recollida de residus sòlids urbans, on la CUP creu que "l'Equip de Govern ignora el poble per evitar els mecanismes de participació en les decisions que ens afecten a totes" i aposten per una recollida porta a porta i acompanyar-ho d'una campanya de conscienciació sobre la "importància que té reduir, reciclar i reutilitzar allò que tirem per ajudar a reduir el cost ambiental i econòmic que suposa".

En segon lloc es parla sobre les obres que s'estan portant a terme al Centre Històric de Biar, ja que el veí Aramís López, va intervindre al final del Ple. Per a la CUP les obres s'estan realitzant "d'esquenes als veïns i veïnes", a banda de "no respectar l'empedrat característic dels carrers de Biar", un empedrat instal·lat en els anys 70 i que per al col·lectiu independentista "ens ha acompanyat durant quatre dècades, però per desgràcia sols han bastat unes setmanes per soterrar-les en paviment". Finalment, la CUP afirma que cal sotmetre a la voluntat popular aquelles decisions importants que ens afecten.

Des de la CUP també s'ha aprofitat per difondre el vídeo de valoració del Ple de juliol. Els vídeos estan sent realitzats per Diània.tv per a la CUP de Biar.

 

01

Mira el vídeo en la web de la CUP Biar.

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Magdalena Martínez: "Ha sigut una legislatura molt diferent en gestió i necessitem que hi haja un canvi ja" https://t.co/XZIDCIoYhl
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Esquerra Unida presenta el seu programa electoral per a fer el teu Biar https://t.co/ptHBmrqLmQ
BiarDigital Han renovat les formacions polítiques locals les seues llistes de cara a les eleccions? https://t.co/JyEvTvqQpE
BiarDigital "Venganza, no nos dejes caer", per Mayte Salguero https://t.co/M81DIhn86y

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine