EUPV celebra una assemblea oberta de cara a les eleccions locals

El passat dissabte 4 d'octubre a les 16 h. es va organitzar a la Casa de Cultura de Biar una assemblea oberta per part del col·lectiu local d'EUPV per tal de convidar els seus votants i el poble en general a participar del projecte de la formació.

En l'assembla el regidor d'EUPV a l'Ajuntament de Biar, Vicent Galvany, va realitzar un balanç del que portem de legislatura, on va valorar com a positiva la labor del  grup en l'Ajuntament, amb més de una vintena de  mocions portades a Ple, possiblement la legislatura que més mocions s'han dut, segon Galvany, un fet que va reconéixer que per a una formació menuda no és fàcil. A més a més el caràcter de les mocions era tant general com assumptes d'àmbit local. Com per exemple l’acord per demanar a Diputació la millora de la carretera al Camp de Mirra, la baixada de tipus del impost de plusvalia o l’inici de l'expedient de la urbanització "el Navarro", entre altres.

També es valora molt positivament el suport a la Plataforma per la recuperació de les urgències 24h. Per part del regidor també va reconéixer que s'havien comés alguns errors, i que compaginar l'acció dins de l'Ajuntament i fora, no havia resultat fàcil pel que fa a organitzar el col·lectiu d'esquerres.

A continuació es va obrir un torn de debat entre els assistents, on es va fer present la necessitat de la formació d'esquerres d'arribar a més gent i en concret als jóvens, així com de difondre el seu missatge i de ser pròxims als veïns i veïnes de Biar.

En segon lloc, es va realitzar l'elecció del nou coordinador local, càrrec per al que va ser elegit Héctor Martínez Poveda amb l'objetiu de diferenciar el treball que es fa a l'Ajuntament, del treball organitzatiu intern del col·lectiu. En tercer lloc es va donar inici al procés per tal de triar el cap de llista a les eleccions locals de 2015, l'establiment dels fonaments del Programa electoral i la tria de l'equip redactor, aprovant-se un grup de treball i establint properes jornades de treball.

Pel que fa al procés de primàries a nivell autonòmic de la formació d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) es va donar compte del procés per poder elegir el candidat a la Presidència de la Generalitat com la totalitat de les llistes autonòmiques, es comunica que fins el 30 d’octubre tot aquell interessat en participar en el projecte podrà inscriure's, per a aquelles persones interessades poden posar-se contacte mitjançant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per part del col·lectiu també es van aprovar els noms dels candidats a estar en les llistes autonòmique.

Per finalitzar hi ha haver un torn de precs i preguntes que va derivar en tertúlia d’aspectes de l'actualitat local com les obres de reparació dels carrers del casc antic.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "No hace falta decir más. Gracias, Don Benito. La han pasado varias veces por la tele. Película para tener en DVD o… https://t.co/qD4fJNtmrp
BiarDigital Segons la Plataforma "la solució ja està presa, si no oficialment, si de manera oficiosa i consensuada pels que ten… https://t.co/ZXMBV0eKKQ
BiarDigital Per a tots els actes s'ha dissenyat un dispositiu perquè es complisquen les mesures de seguretat anticovid.… https://t.co/5jNfxXyHdb
BiarDigital Per una banda hi ha qui aplaudeix la decisió i per altra qui entén que la nit biaruda és millor amb les campanes en… https://t.co/ejokb8CiNn

Enquesta

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com