Valoracions del Ple de juny per part de la CUP

| Eduard Garcia Molina | Política
Valoracions del Ple de juny per part de la CUP

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de juny. La formació d'esquerres fa èmfasi en temes com les obres que estan duent-se a terme a alguns carrers del barri de Sant Roc i critiquen la falta d'un tècnic en arqueologia així com també la falta de contractació de veïns de Biar en la realització de les obres.

En segon lloc es valora per part del col·lectiu local la pèrdua de competències per part dels ajuntaments si s'aprova la reforma local que ha proposat el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, pel que fa al puns sobre aprovació del Compte General de 2013.

En tercer lloc es valora la moció d'EU per demanar la convocatòria d'un referèndum sobre el tipus de Jefatura d'Estat, monàrquica o republicana, on afirmen "que aquesta monarquia s'ha construit amb la reforma impune del franquisme en el 78" a més a més de "treballar per un país sense rei i al servei del poble treballador".

Com a música de fons, Diània.tv, que està realitzant els vídeos, ha triat el tema "Jocs" del nou treball de Kontaminació Akústika, "Vestits amb paraules noves".

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).