• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Valoracions del Ple de juny per part de la CUP

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de juny. La formació d'esquerres fa èmfasi en temes com les obres que estan duent-se a terme a alguns carrers del barri de Sant Roc i critiquen la falta d'un tècnic en arqueologia així com també la falta de contractació de veïns de Biar en la realització de les obres.

En segon lloc es valora per part del col·lectiu local la pèrdua de competències per part dels ajuntaments si s'aprova la reforma local que ha proposat el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, pel que fa al puns sobre aprovació del Compte General de 2013.

En tercer lloc es valora la moció d'EU per demanar la convocatòria d'un referèndum sobre el tipus de Jefatura d'Estat, monàrquica o republicana, on afirmen "que aquesta monarquia s'ha construit amb la reforma impune del franquisme en el 78" a més a més de "treballar per un país sense rei i al servei del poble treballador".

Com a música de fons, Diània.tv, que està realitzant els vídeos, ha triat el tema "Jocs" del nou treball de Kontaminació Akústika, "Vestits amb paraules noves".

Mitjà

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari… https://t.co/Gk6lg0o3wg
BiarDigital Com queda la distribució de les Regidories amb el nou Equip de Govern municipal? https://t.co/RHg1a9O8OL
BiarDigital "A los amigos", per Mayte Salguero https://t.co/PIe4xYRyIJ
BiarDigital Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal https://t.co/LRxDqJ6tld https://t.co/wPaNpGwwen

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine