Previous ◁ | ▷ Next

Valoracions del Ple de juny per part de la CUP

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de juny. La formació d'esquerres fa èmfasi en temes com les obres que estan duent-se a terme a alguns carrers del barri de Sant Roc i critiquen la falta d'un tècnic en arqueologia així com també la falta de contractació de veïns de Biar en la realització de les obres.

En segon lloc es valora per part del col·lectiu local la pèrdua de competències per part dels ajuntaments si s'aprova la reforma local que ha proposat el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, pel que fa al puns sobre aprovació del Compte General de 2013.

En tercer lloc es valora la moció d'EU per demanar la convocatòria d'un referèndum sobre el tipus de Jefatura d'Estat, monàrquica o republicana, on afirmen "que aquesta monarquia s'ha construit amb la reforma impune del franquisme en el 78" a més a més de "treballar per un país sense rei i al servei del poble treballador".

Com a música de fons, Diània.tv, que està realitzant els vídeos, ha triat el tema "Jocs" del nou treball de Kontaminació Akústika, "Vestits amb paraules noves".

Mitjà

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Magdalena Martínez: "Ha sigut una legislatura molt diferent en gestió i necessitem que hi haja un canvi ja" https://t.co/XZIDCIoYhl
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Esquerra Unida presenta el seu programa electoral per a fer el teu Biar https://t.co/ptHBmrqLmQ
BiarDigital Han renovat les formacions polítiques locals les seues llistes de cara a les eleccions? https://t.co/JyEvTvqQpE
BiarDigital "Venganza, no nos dejes caer", per Mayte Salguero https://t.co/M81DIhn86y

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine