• Inici
  • Política
  • Biar entrega prop de 60.000 euros en ajudes amb el Pla Resistir II

Biar entrega prop de 60.000 euros en ajudes amb el Pla Resistir II

| Ajuntament de Biar | Política
Biar entrega prop de 60.000 euros en ajudes amb el Pla Resistir II

Ajuntament de Biar

En total s'ha aprovat 29 expedients presentats per empresaris i autònoms

02/09/2021. La Junta Local de Govern de l'Ajuntament de Biar ha aprovat un segon pagament d'ajudes del Pla Resistir II per un total de 20.000 euros. Amb aquesta xifra es tanca el programa de subvencions, que ha entregat prop de 60.000 euros en la seua segona fase a un total de 29 expedients.

Les ajudes es van destinar al comerç minorista i activitats relacionades amb salons d'estètica i perruqueries, floristeries, modistes, joieries, fotògrafs, artesans de la ceràmica, dissenyadors, papereries i administracions de loteria. La quantia a cadascuna de les empreses és de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa de fins a 10 treballadors, més altres 200 euros per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020, fins a aconseguir un màxim de 4.000 euros per sol·licitud.

Més de 100.000 euros en ajudes

En la primera convocatòria, es van aprovar 22 expedients amb ajudes directes a l'hosteleria (cafeteries, restaurants i bars), oci, activitats culturals i esportives, els sectors més castigats per la pandèmia per valor de més de prop de 68.000 euros. Els fons ixen de les arques de la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament de Biar. Així, des de la posada en marxa d'aquestes ajudes, Biar ha entregat a empresaris i autònoms més de 100.000 euros en ajudes.

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Biar, José Luis Valdés, ha indicat que “amb aquestes dos plans d'ajudes s'ha intentat arribar a totes les empreses que han patit tancaments o descensos de facturació a causa de la pandèmia covid-19”.

L'article té 79 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).