Biar adjudica les obres d'ampliació i adequació del CEIP Mare de Déu de Gràcia

La inversió, inclosa en el Pla Edificant, ascendeixen a més de dos milions d'euros

NP. 28/05/2021. L'Ajuntament de Biar ha aprovat en ple l'adjudicació del contracte de les obres de millora i reforma del CEIP Mare de Déu de Gràcia, que s'emmarquen en el pla Edificant de la Generalitat Valenciana i que compta amb una inversió de 2.293.777,11€ IVA inclòs.

La licitació del contracte d'ampliació i adequació del centre s'ha adjudicat a la UTE formada per les empreses Mediterráneo de Obras y Asfaltos SA y Coinger empresa constructora S.L. Els treballs del CEIP Biar està previst que s'inicien al més prompte possible, encara que no es coneix amb exactitud el seu començament. Un dels objectius és evitar molèsties a la comunitat educativa.

El projecte contempla la construcció d'un nou edifici en la superfície on hui se situa una pista poliesportiva. En aquest s'integraran les aules d'Infantil, que en l'actualitat es troben separades del centre i localitzades en els limítrofs de la Plaça del Convent. A més s'ampliarà el menjador i es construirà un gimnàs nou, ja que l'actual es troba en desús. Així mateix es canviaran les finestres més antigues per millors tancaments per a una major eficiència energètica. Així mateix es dotarà d'accessibilitat a l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, s'ha congratulat d'aquest pas que acosta l'inici d'una reforma tan necessària per als escolars de Biar. “Esperem que amb aquesta adjudicació es finalitze tot el procés burocràtic que s'ha dilatat més de dos anys i que, en el menor temps possible s'inicien les obres i per això, treballarem mà a mà amb l'empresa adjudicatària amb l'objectiu que les obres entorpisquen el menys possible el desenvolupament del curs escolar”.

Obres en el poliesportiu

A més, el ple ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 135.396,56 euros que es destinaran a l'arranjament de paviment del pavelló poliesportiu i a la reforma de la reforma de les oficines municipals. En concret, la renovació de la pista poliesportiva supera els 59.470,70 euros. La proposta va tirar avant amb els vots dels tres grups municipals: PP, PSOE i Compromís.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Els més joves del CD Biarense portaven un any sense jugar a causa de la pandèmia de la #Covid19. https://t.co/6hEXEtaFHH
BiarDigital Tot i les bones dades cal continuar amb les mesures preventives contra la #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/9ZBM2mHmlE
BiarDigital "¿Qué artista español ha conseguido que gente tan chauvinista como los franceses tarareen (se los saben de memoria)… https://t.co/IKfymdIaxA
BiarDigital Tornem als #EstatsUnits per portar-vos una nova entrevista de l'espai Estudiant fora, amb la nostra jove veïna Carm… https://t.co/lPmiJArzNj

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com