Imprimir aquesta pàgina

Esquerra Unida valora de forma positiva la posada en marxa de la segona fase de millores al polígon industrial

Esquerra Unida valora de forma positiva la posada en marxa de la segona fase de millores al polígon industrial EUPV Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de març. Entre altres pel que fa a la modificació de crèdit per portar a terme les millores al polígon industrial. Cal recordar que estes inversions al poble són gràcies al remanent de tresoreria que l'anterior Equip de Govern i la resta van respectar.

EUPV també aboga per un tracte més educat i formal en els plenaris i en especial per part de l’alcaldessa cap als membres de l’oposició, en definitiva que les bones maneres siguen el distintiu principal de l'administració local.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)