Imprimir aquesta pàgina

La sessió ordinària del ple de març de l'Ajuntament de Biar se celebra hui de forma telemàtica

Una de les primeres sessions plenàries de la legislatura Una de les primeres sessions plenàries de la legislatura

Hui dimecres i de forma telemàtica se celebrarà la sessió ordinària del mes de març del Plenari municipal a partir de les 20 hores.

La sessió es dividirà en tres parts, la resolutiva, l'activitat de control i els precs i preguntes per part dels grups de l'oposició.

En la part resolutiva s'inclou el tràmit per aprovar l'acta del ple anterior, la proposta de bonificació de l'ICIO per construcció de nau industrial, també la proposta de no autorització de compatibilitat per a desenvolupar la seua activitat en el sector públic i privat de l'Enginyer Tècnic, també la proposta de declaració especial interés i bonificació d'ICIO per a l'establimenet Casa Rura ubicada en el carrer Major, i una modificació de crèdit.

Pel que fa a la segona part, activitat de control, cal donar compte de lse inversions financerament sostenibles, donar compte també del període mitjà de pagament del 4t trimestre de l'any 2020, dos tràmits necessaris. I finalment la lectura per part de la primera edil dels Informes i Decrets d'Alcaldia. La sessió es tancarà amb els Precs i preguntes per part dels grups socialista i de Compromís a l'Equip de Govern.

Cal recordar que com ve sent habitual, Canal 3 TV Biar retransmetrà l'acte a través de la televisió i les seues xarxes socials.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)