Per què no un procés de Participació Ciutadana?

Per què no un procés de Participació Ciutadana? EUPV Biar

En una nota de premsa, Esquerra Unida Biar (EU) lamenta que no s'haja obert un procés de participació ciutadana per tal de decidir l'element que hauria d'ornamentar la nova rotonda realitzada a l'avinguda d'Alacant. A continuació es pot llegir la nota:

Per què no un procés de Participació Ciutadana?

Des d’Esquerra Unida Biar en primer lloc volem felicitar els biaruts i biarudes pel seu esforç i responsabilitat en para els peus a la pandèmia generada per la Covid-19 i que venim patint des de fa poc més d’un any. Gràcies al seu esforç des de fa un mes Biar figura com a municipi “free Covid”, sense l’aparició de cap nou cas. Tot i això no podem baixar la guàrdia perquè el virus continua entre nosaltres.

En segon lloc volem manifestar la defensa que sempre s’ha fet des d’Esquerra Unida de la participació ciutadana, ja que els veïns i veïnes són les destinatàries de les polítiques locals que es fan des de l’Ajuntament i han de ser qui decidisquen sobre els aspectes que es porten avant des de l’administració. És per això que volem lamentar que no s’haja portat a terme un procés de participació ciutadana per escollir per part del veïnat quin element s’hauria d’instal·lar a la nova rotonda construïda a l’avinguda d’Alacant.

Segons es va informar en l’últim plenari ordinari de l’Ajuntament s’instal·larà un escut de Biar, que donarà la benvinguda a veïnat i visitants, però entenem que amb la participació es podrien haver proposat altres fets significatius per al poble, com ara els treballadors i treballadores de la indústria, els llauradors, els i les nostres majors, les sanitàries o sanitaris, o simplement aquelles persones que se’n van haver d’anar del poble a buscar millors oportunitats lluny de la terra que els va veure néixer, entre altres propostes que seria viable portar avant.

Finalment, des d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) volem tornar a posar èmfasi en la necessitat de fer partícip al poble de les decisions que l’afecten mitjançant els processos participatius, i no limitar-nos a donar la democràcia per donada i que aquesta es limite a votar cada quatre anys.

Esquerra Unida Biar

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital 📌Demà en les papereries-llibreries de #Biar trobareu un nou número de Biar Digital en paper. 👉🏻Encara esteu a temp… https://t.co/vO0DEBP8fe
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital També continua la vacunació de les persones de 64 i 65 anys per part del Departament de Salut d'Elda amb una ampla… https://t.co/FdwWOWUzaA
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Projectada una segona rotonda en la intersecció amb la carretera de La Canyada”. @Biarsensacion @generalitat https://t.co/kZ05w6HNRm
BiarDigital La incidència és molt baixa o nul·la també als municipis veïns. @GVAsanitat, @generalitat https://t.co/aUcBnor6AS

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com