Valoracions del Ple de maig per part de la CUP

| Eduard Garcia Molina | Política
Valoracions del Ple de maig per part de la CUP

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de maig. Esta volta, la formació independentista fa èmfasi en temes com l'inici de la gestió de contractació de l'Escoleta infantil, on el col·lectiu local fa una defensa d'una escola "pública, laica, de qualitat i en valencià per tindre una educació que cree persones lliures i no súbdits del sistema" tot valorant les progressives privatitzacions que s'han realitzat dels serveis públics.

En segon lloc, la CUP tracta sobre la petició que va fer el Ple de l'Ajuntament a la Generalitat per tal de rehabilitar quatre cases de la zona de la Serreta de Sant Nicolau i l'Avinguda de Castalla per a famílies de Biar que ho necessiten, segons el col·lectiu local "l'Ajuntament hauria de situar-se al front de la creació d'ocupació i serveis" per tal d'evitar estes situacions, ja que "la pràctica totalitat de la despesa de la majoria de Pressupostos Municipals està adjudicada a empreses privades" dificultant així la contractació de veïns i veïnes de Biar.

Com a música de fons, Diània.tv, que està realitzant els vídeos, ha triat el tema "A la vora l'estranger" del nou treball de Kontaminació Akústika, "Vestits amb paraules noves".

L'article té 57 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).