Previous ◁ | ▷ Next

Valoracions del Ple de maig per part de la CUP

S'ha publicat al seu canal de Youtube el vídeo on la CUP de Biar fa les seues valoracions pel que fa al ple de l'ajuntament de Biar celebrat el mes de maig. Esta volta, la formació independentista fa èmfasi en temes com l'inici de la gestió de contractació de l'Escoleta infantil, on el col·lectiu local fa una defensa d'una escola "pública, laica, de qualitat i en valencià per tindre una educació que cree persones lliures i no súbdits del sistema" tot valorant les progressives privatitzacions que s'han realitzat dels serveis públics.

En segon lloc, la CUP tracta sobre la petició que va fer el Ple de l'Ajuntament a la Generalitat per tal de rehabilitar quatre cases de la zona de la Serreta de Sant Nicolau i l'Avinguda de Castalla per a famílies de Biar que ho necessiten, segons el col·lectiu local "l'Ajuntament hauria de situar-se al front de la creació d'ocupació i serveis" per tal d'evitar estes situacions, ja que "la pràctica totalitat de la despesa de la majoria de Pressupostos Municipals està adjudicada a empreses privades" dificultant així la contractació de veïns i veïnes de Biar.

Com a música de fons, Diània.tv, que està realitzant els vídeos, ha triat el tema "A la vora l'estranger" del nou treball de Kontaminació Akústika, "Vestits amb paraules noves".

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Magdalena Martínez: "Ha sigut una legislatura molt diferent en gestió i necessitem que hi haja un canvi ja" https://t.co/XZIDCIoYhl
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Esquerra Unida presenta el seu programa electoral per a fer el teu Biar https://t.co/ptHBmrqLmQ
BiarDigital Han renovat les formacions polítiques locals les seues llistes de cara a les eleccions? https://t.co/JyEvTvqQpE
BiarDigital "Venganza, no nos dejes caer", per Mayte Salguero https://t.co/M81DIhn86y

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine