Previous ◁ | ▷ Next

Preguntes i respostes per a Magdalena Martínez, alcaldessa de Biar

El passat diumenge 16 de febrer Biar Digital publicava l'entrevista a l'alcaldessa de Biar. Incloem a continuació les respostes de la primera edil a les preguntes dels nostres lectors i lectores i que no es van poder incloure en l'entrevista per no fer-la amb una extensió més gran. Cada pregunta s'acompanya del pseudònim o nom de la persona que l'ha realitzada.

L’Adreçaora

Quatre dies després de la nevada darrere l'església, en el carrer i sobre la vorera, continuaven les restes de rames i troncs caiguts, impedin als veïns estacionar, ningú ha tingut temps de netejar, o es que no ho han vist? Per que eixe carrer és una de les principals vies d'accés al poble i la imatge de deixadesa que dóna és penosa. Biar belleza interior.

Resposta: Les branques i els troncs del carrer Torreta, es van arreplegar al cap de pocs dies de que els bombers anaren a tallar l'arbre. Es van arreplegar en quant es va poder perquè hi havia altres arbres i branques en perill de caure.

Mérida

Va a arreglar-se la plaça del Convent? [en referència a la nevada del passat 20 de gener]

Resposta: Si es refereix als arbres del Convent, ja estan arreglats i si és al parc infantil, també estem veient la possibilitat d'arreglar-lo.

Mariano Valdés

Hola buenas, anem a vore alguna vegada una rotonda en el barrio, en conte de parar innecessàriament en els semàfors tots els dies? No sé si s'ha fet alguna vegada algun estudi del terreny i si es poguera fer, metros crec que hi ha, i tampoc és necesari fer-la molt gran.

Resposta: En la zona del Barri a la que es refereix, està prevista una rotonda que té que executar la Conselleria, estan veient el procediment. 

Respecte a la seua suggerència, la tindrem en compte.

Un altra cuestió, crec que en Biar deuria de niaurer una escultua com homenatge a tota la gent que ha anat a castella a fer teula, un bon puesto per a colocarla sería a la entrada del poble en la rotanda del barrio?

Sense pseudònim

Van a fer-se la senyalizació vial de les carrers que en la majoria està borrada.

Resposta: Respecte a la senyalització vial dels carrers, ja s'està fent per alguns carrers, anirem a poc a poc fent per la resta.

El Reconco

Sobre la senyalització de prohibit aparcar més de mitja hora en el carrer Sant Cristòfol va a fer-se alguna cosa al respecte?

Resposta: És un tema que estem valorant la seua utilitat. 

Tabalet i dolçaina

1- L' inici de les obres de la Planta Fotovoltaica planejada en el 2009-10, començarà alguna vegada.

Resposta: Sí, estem pendents d'una documentació del Ministeri d'Indústria.

2- La situació de l'enginyer municipal quina és exactament, està expulsat de l'Ajuntament, està sancionat, falta fer judici?

Resposta: Actualment està suspés d'ocupació i pendent de juí.

3- La nova contrata de aigua potable municipal esta recurrida en tribunals, per alguna empresa.

Resposta: El nou contracte d'aigua va ser recorregut, van dictar sentència a favor seu i novament ha sigut recorreguda, per tant no és firme.

4- Quants contenciosos té oberts l'Ajuntament a dia d'hui.

Resposta: Actualment en té 6 pendents.

5- Creu que l'anterior govern pot ser denunciat davant el tribunal de comptes per mala gestió i ser declarat responsable patrimonialment. Ho faria vostè si les arques municipals son afectades per resolucions judicials.

Resposta: En el temps que duem governant, no hem observat cap irregularitat a nivell econòmic per a denunciar al Tribunal de Comptes però a nivell de gestió sí que pensem que podria haver-se fet millor. Si hi haguera alguna resolució judicial per la qual s'hi haguera tret alguna irregularitat, actuaríem en conseqüència.

El Barrio

En quin estat es troba el Pla Edificant a la nostra localitat?

Resposta: El Pla Edificant es troba paralitzat perquè en aquests moments estem pendents de resolució per part del tribunal de contractació, en haver-se recorregut l'adjudicació de la redacció dels projectes.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital ‼️S'ha anunciat per part del cap el Centre de Salut José Selva, qui ha volgut tranquil·litzar la població afirmant… https://t.co/7upjiyYilZ
BiarDigital ‼️Un grup de joves s'ofereix de forma altruista a ajudar a persones majors en menesters bàsics que s'hagen de fer f… https://t.co/IPmtL5oHfA
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ INFORMACION UTIL PARA TRABAJADORES Y AUTONOMOS ⚠ Desde el Ayuntamiento de Biar advertimos que la Guardia Civil está re…
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ Modificación del periodo de quemas⚠ Más información 👇 🔴📢 Modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alar…

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine