Previous ◁ | ▷ Next

El PSOE denuncia l'assetjament a un membre de Joves Socialistes per motius ideològics

Rafa Coloma, segon per la dreta, després de constituir les Joventuts Socialistes a la Vall de Biar el passat setembre Rafa Coloma, segon per la dreta, després de constituir les Joventuts Socialistes a la Vall de Biar el passat setembre PSPV-PSOE Biar

El passat diumenge 1 de desembre, les xarxes socials es van fer ressò d'una denúncia pública per part del PSPV-PSOE de Biar, qui a través de les pàgines de l'Agrupació local i el Grup Municipal a l'Ajuntament de Biar van voler mostrar el seu suport i recolzament al secretari general de les Joventuts Socialistes de Biar.

Segons la publicació dels socialistes el jove Rafa Coloma va ser increpat i insultat per un veí que respondria a les inicials de P.N.H. quan Coloma passava la vesprada amb uns amics i amigues aprofitant els actes organitzats per la Fira de Nadal i la primera edició del GastroBiar a la Casa de Cultura i la plaça del Convent durant la vesprada de dissabte, val a dir que els fets segons la formació d'esquerres, s'haurien produït en la zona de bars de la Fira.

Des del PSPV-PSOE local s'adverteix que el secretari general de les JJSS de la Vall de Biar va ser "increpat i insultat sols per ser jove i socialista", i que a més a més el veí que ho havia fet "està vinculat al PP de Biar". Així mateix, han volgut denunciar que "en democràcia no es poden consentir aquest tipus d'actes", afegint que des de les files del Parit Popular haurien de cridar a l'ordre pels seus actes a P.N.H.. ja que "no és la primera vegada" que esta persona "falta al respecte al Partit Socialista".

Solidaritat amb el company Rafa

Esta agressió verbal no ha passat desapercebuda, i el nostre jove veí Rafa Coloma ha rebut el suport i solidaritat des de Joves Socialistes del País Valencià, qui s'ha fet ressò en les xarxes socials, també dels Joves Socialistes de localitats com la d'Elda, la Font d'En Carròs (la Safor) i Onda (Plana Baixa, Castelló), entre altres. També per part dels seus companys i companyes de les JJSS de Biar, així com de càrrecs públics a la nostra localitat com la portaveu del Grup Socialista Asun Gregori, o alguns veïns i veïnes que s'han sumat a través dels seus comentaris -o compartint la publicació- a la condemna dels fets.

Cal recordar que les Joventuts Socialistes de la Vall de Biar es constituïren el passat mes de setembre, com també que Biar Digital va realitzar una entrevista als joves per este motiu i conéixer les seues inquietuds i propostes.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital 📌Si encara no reps els avisos del WhatsApp municipal t'indiquem com donar-te d'alta també. Biar belleza interior… https://t.co/f9jiorJxi9
BiarDigital L'IES BIAR fa comarca també envia un missatge de suport al seu alumnat. https://t.co/KjwWAIrrLp
BiarDigital Recordeu que podeu descarregar Biar Digital en paper per veure la vinyeta, consultar la columna de les associacions… https://t.co/LTZOdgcx2I
BiarDigital Una bonica iniciativa per alleugerir este temps de confinament a l'alumnat del CEIP Mare de Déu de Gràcia. Biar bel… https://t.co/JcqN8OOA5g

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine