Previous ◁ | ▷ Next

Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Partit Socialista

En relació als 100 dies de govern el que estan fent per part del Partit Popular és dur a terme els projectes iniciats per l'anterior equip de govern i estan també arreplegant ara les subvencions que es van demanar en l'anterior legislatura, és a dir estan continuant uns projectes que nosaltres vam iniciar en relació a les modificacions de crèdit que estan realitzant, i si les poden realitzar és gràcies a que en l'anterior equip de govern vam deixar un bon remanent de Tesoreria i no com durant aquests quatre últims anys ens han acusat des del PP de gastar el que no hi havia, quan açò ara es demostra que no és cert.

També hem notat a faltar que el Partit Popular no creu en la Regidoria d'igualtat, no creu en la igualtat entre homes i dones, i és per això que la primera decisió del PP en arribar al poder va ser eliminar la Regidoria d'igualtat, i camuflant-la -per dir-ho d'alguna manera- dins d'altres regidories. Pel que fa a les concentracions de rebuig a la violència masclista cada vegada que hi ha un assassinat d'una dona de vegades ho diuen a les 10:00 h. del matí per convocar-la a les 12:00 h. Per al Partit Socialista l’equip de govern municipal NO creuen en la igualtat, no creuen en moltes mesures que l'anterior equip de govern estava realitzant, és per això que es dediquen a continuar amb el dia a dia que porta un ajuntament sense calfar-se molt el cap.

Finalment podem dir que l'única cosa que estan continuant, malgrat que estaven en contra, és en el Pla Edificant que a poc a poc veure’m fet una realitat: la unificació dels dos centres educatius, el d'infantil i el de primària a la carretera d'Alcoi, un pla que en definitiva beneficiarà a la comunitat educativa.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine