Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Partit Socialista

En relació als 100 dies de govern el que estan fent per part del Partit Popular és dur a terme els projectes iniciats per l'anterior equip de govern i estan també arreplegant ara les subvencions que es van demanar en l'anterior legislatura, és a dir estan continuant uns projectes que nosaltres vam iniciar en relació a les modificacions de crèdit que estan realitzant, i si les poden realitzar és gràcies a que en l'anterior equip de govern vam deixar un bon remanent de Tesoreria i no com durant aquests quatre últims anys ens han acusat des del PP de gastar el que no hi havia, quan açò ara es demostra que no és cert.

També hem notat a faltar que el Partit Popular no creu en la Regidoria d'igualtat, no creu en la igualtat entre homes i dones, i és per això que la primera decisió del PP en arribar al poder va ser eliminar la Regidoria d'igualtat, i camuflant-la -per dir-ho d'alguna manera- dins d'altres regidories. Pel que fa a les concentracions de rebuig a la violència masclista cada vegada que hi ha un assassinat d'una dona de vegades ho diuen a les 10:00 h. del matí per convocar-la a les 12:00 h. Per al Partit Socialista l’equip de govern municipal NO creuen en la igualtat, no creuen en moltes mesures que l'anterior equip de govern estava realitzant, és per això que es dediquen a continuar amb el dia a dia que porta un ajuntament sense calfar-se molt el cap.

Finalment podem dir que l'única cosa que estan continuant, malgrat que estaven en contra, és en el Pla Edificant que a poc a poc veure’m fet una realitat: la unificació dels dos centres educatius, el d'infantil i el de primària a la carretera d'Alcoi, un pla que en definitiva beneficiarà a la comunitat educativa.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Així mateix Esquerra Unida valora de forma positiva la partida de 20.000 € per a que es decidisca per part de les a… https://t.co/baA2WzWT7G
46mreplyretweetfavorite
BiarDigital Com cada dimarts vos deixem l'opinió d'Antón Miralles. https://t.co/hBb6AxIa33
52mreplyretweetfavorite
BiarDigital "Moriràs moltes voltes" ha sigut publicada per l'editorial El Toll. https://t.co/1Osgj8VpVg
7hreplyretweetfavorite
BiarDigital "En Google trac informació en la qual diu que estem en una zona "terremotera", on han hagut terratrèmols importantí… https://t.co/TLtzgAlcyr

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com