Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Partit Popular

Des del Grup Municipal del Partit Popular agraïm a Biar Digital aquesta invitació per a presentar públicament la nostra valoració dels cent primers dies de govern municipal transcorreguts.

Des del primer dia de la nova legislatura, en el Grup Municipal del Partit Popular hem tingut molt presents els compromisos que adquirim amb els ciutadans.

Hem demostrat ser un equip de treball coordinat, més pròxim als nostres veïns de Biar, a les seues associacions i entitats, amb una nova manera de gestionar, escoltar i dialogar que creiem que ens distingeix favorablement.

Després de la presa en coneixement de la situació de l'Ajuntament en tots els seus vessants i facetes, amb les seues necessitats i problemàtiques vives (com entre altres, les relatives a la seua situació financera, la laboral dels empleats i funcionaris municipals, la de tots els serveis municipals, les reclamacions judicials en curs, les relatives a matèria urbanística, mediambiental...), s'ha treballat amb intensitat per al poble de Biar, tractant de vetlar per l'interés general i gestionant amb el màxim rigor els recursos públics.

En la nostra opinió, el balanç del període és positiu.

Entre les actuacions realitzades, ens agradaria ressaltar el satisfactori desenvolupament, pese a l'escàs temps del qual hem disposat per a la seua organització, d'un ampli programa d'activitats i esdeveniments culturals, festius i esportius durant tot l'estiu, destacant entre altres esdeveniments, la VIII Fireta d´Estiu.

S'ha impulsat la tramitació administrativa del projecte per a la construcció de noves instal·lacions en el nostre CEIP Mare de Déu de Gràcia, dins del programa de la Generalitat Valenciana "Edificant", que encara no s'havia iniciat amb anterioritat, i que estava suposant una demora en el temps per a l'inici de les esperades obres.

Així mateix, s'ha procedit a modificar per a la seua millora el contracte de neteja per al Centre Social i l'Escola, a fi que els seus usuaris tinguen les millors condicions de neteja i higiene.

També de forma urgent s'ha impulsat unes importants obres en el polígon industrial del poble, per a la instal·lació en el mateix de fibra òptica, la millora de les seues comunicacions i l'eliminació dels residus industrials, buscant no perdre el finançament del 50% del seu cost a través d'una subvenció de la Conselleria d´Economia Sostenible i Sectors Productius de la Generalitat Valenciana (subvenció que podia haver finançat íntegrament l'obra si s'haguera realitzat la mateixa l'any passat).

Són abundants els carrers, camins i altres infraestructures e instal·lacions municipals que necessiten d'urgents reparacions i obres, moltes d'elles conseqüència d'una falta de manteniment en els últims anys. S'han iniciat ja algunes d'aquestes obres i reparacions, prioritzant les més necessàries i esperant poder continuar en els pròxims temps amb totes les altres. Des d'ací ens agradaria agrair als nostres veïns la paciència que estan demostrant davant aquesta situació, així com els continuem animant perquè ens continuen fent arribar qualsevol nova necessitat que sobre aquest tema pogueren observar, ja que tractarem de donar-los la millor i més ràpida solució possible.

Així mateix, ens agradaria assenyalar les principals actuacions que es realitzaran en les pròximes setmanes:

•             Asfaltat de la urbanització del Navarro;

•             Canvi lluminàries LEDS d'edificis municipals i determinats carrers;

•             Arreglo del camí de la Foia i altres camins rurals.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital 📌Cada mes i sols en Biar Digital en paper trobaràs "Destrellataes", l'actualitat biaruda amb el millor humor. 👉🏻Es… https://t.co/oS6ueWZRsC
55mreplyretweetfavorite
BiarDigital Tres nous casos positius de #Covid19 i un total de 13 altes a espera de l'actualització de demà dimarts.… https://t.co/udGIwOvRBv
16hreplyretweetfavorite
BiarDigital El Centre de Càlcul va suposar la incorporació de l'estat espanyol en els corrents intel·lectuals i tecnològics més… https://t.co/4WTPJ35Ond
17hreplyretweetfavorite
BiarDigital Ens acostem a la realitat del comerç, l'hosteleria i l'empresa local de la mà de Belén Puig, presidenta d'AEBI. Qui… https://t.co/rv6kIDo5T1

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com