Previous ◁ | ▷ Next

Es constiteix l'Agrupació de Joventuts Socialistes de Biar

Dissabte pel matí fou celebrada la reunió per a la constitució de l'Agrupació de Joventuts Socialistes de Biar, i que, juntament amb joves del municipi, integra tambié a afiliats de Beneixama, La Canyada i el Camp de Mirra.

A la reunió de constitució assistiren Asun Gregori, Secretària General del PSPV-PSOE a Biar, així com Lorena Pedrero i Alejandro Íñiguez, secretària general i d'organizació respectivament de Joventuts Socialistes del Mitjà i l'Alt Vinalopó. 

Els assistents a aquesta es congratularen de la posada en marxa de l'agrupació de joventuts socialistas de Biar, donant d'aquesta manera resposta a les inquietuds d'un important número de joves de la població i municipis propers, amb interessantes iniciatives polítiques de caràcter progressista.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Entrevistes a la Fira Internacional d’Iberflora https://t.co/DHh7W60Qpu https://t.co/H9soGWUUcf
2hreplyretweetfavorite
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'Joc de Trons' https://t.co/0VB14Qe94X https://t.co/sgsNFO6tL7
BiarDigital "A poesía abierta soy", per Mayte Salguero https://t.co/V5fS5NASpO
BiarDigital Els Premis 9 d'Octubre reconeixen la trajectòria esportiva i associativa, i la qualitat de la nostra hostaleria https://t.co/pLSLE4jtqG

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine