Previous ◁ | ▷ Next

Verónica Pérez Román substituirà a Patricia Pillet com a regidora del Grup Municipal Socialista

Verónica Pérez Román en una imatge de propaganda electoral del seu partit Verónica Pérez Román en una imatge de propaganda electoral del seu partit PSPV-PSOE Biar

A finals del present mes prendrà possessió de la seua acta com a nova regidora pel PSPV-PSOE Verónica Pérez Román, el motiu és la dimissió per motius professionals de l'encara edil socialista Patricia Pillet, qui es va presentar en la llista de la formació socialdemòcrata en cinqué lloc durant les passades eleccions locals i europees de maig.

Tot i això Verónica Pérez serà regidora gràcies a la renúncia a l'acta de regidor del company que la precedia en la llista del PSPV-PSOE local, Javier Román, qui ocupava el sisé lloc, per tant la llista corre i passa a qui va en seté lloc, l'esmentada Verónica.

Com queda constituït el Grup Socialista?

Després de les passades eleccions locals del 26 de maig, el Partit Socialista tot i ser la força més votada en les eleccions europees no va poder revalidar l'obtenció de l'acaldia, com sí que va fer en 2015 amb el suport de Compromís i Esquerra Unida, ja que la formació d'esquerres va obtindre 561 vots (24,53%) i tres regidores -a l'igual que en 2015-, però la majoria absoluta del Partit Popular i la desaparició d'Esquerra Unida de la Corporació van impedir la possibilitat de la conformació d'un nou govern progressista a Biar. Per tant el Grup Socialista continuarà encapçalat per la portaveu Asun Gregori, acompanyada de Cristina Hernández i Verónica Pérez, continua per tant el grup format únicament per dones.

Val a dir que tot i ser la primera dimissió en l'actual Corporació Municipal a la renúncia de Javier Román es van unir al poc de temps de passar les eleccions la renúncia de l'ex-alcalde Julio Sanjuán a la seua acta de regidor, així com la renúncia de Paco Rico a fer-se amb l'acta de regidor, la llista per tant va córrer per acceptar finalment el càrrec públic Patricia Pillet, qui presentarà la seua dimissió en breu en favor de Pérez Román, com s'ha explicat.

153

Patricia Pillet

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine