Previous ◁ | ▷ Next

Com queda la distribució de les Regidories amb el nou Equip de Govern municipal?

Amb la presa de possessió per part de l'alcaldessa Magdalena Martínez i el nou Equip de Govern del Partit Popular el passat 15 de juny, s'han repartit les regidories delegades entre els membres de l'Equip de Govern, regidories que recauen totes sobre els sis edils de la formació conservadora en l'Ajuntament de Biar.

Per la seua banda, Pepe Soler ocuparà les regidories de Festes, Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Cementeri i Agricultura, a banda de ser primer tinent d'alcalde.

Roberto Díez les de Personal, Turisme, Indústria i Comerç, a part de ser també el segon tinent d'alcalde.

Per la seua banda, Ana Campos les d'Esports, Joventut, Neteja i Residus, i Medi Ambient.

Amparo Albero ocuparà les de Cultura, Educació, Serveis Socials i Sanitat.

Finalment, José Luís Valdés a banda d'ocupar el càrrec de portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Biar ocuparà les regidories d'Hisenda, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana.

Un total d'una vintena de regidories, mentre que Magdalena Martínez exercirà l'alcaldia, com és sabut, però sene cap altra regidoria.

Desapareixen les Regidories d'Igualtat, Patrimoni i Tradicions entre altres

Tot i això són 8 regidories menys de les que es van delegar durant la legislatura passada per part de l'anterior alcalde, Julio Sanjuán, ja que desapareixen les regidories d'Igualtat, Patrimoni, Tradicions, Dona, Policia Local, Seu Universitària, Transparència -creada per Esquerra Unida- i Promoció Lingüística. Val a dir que concretament les Regidories d'Igualtat, Patrimoni, Política Lingüística i Tradicions foren de nova creació durant la legislatura passada per part de Compromís, mentre que les de Dona, Policia i Seu Universitària ja estaven presents durant la passada legislatura de 2011-2015 on també Magdalena Martínez va ser alcaldessa amb majoria absoluta.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine