Previous ◁ | ▷ Next

Esquerra Unida presenta el seu programa electoral per a fer el teu Biar

Candidatura municipal d'Esquerra Unida (EU) Candidatura municipal d'Esquerra Unida (EU)

Després de donar a conèixer que Malena Martínez Ferris liderarà la candidatura municipal d’Esquerra Unida (EU) a les pròximes eleccions del 26 de Maig, des de la nostra formació política fem públic el nostre programa.

Un programa amb 80 mesures per a fer el teu Biar, on ens preocupa el canvi climàtic i l’ecologia, on treballem pel retorn de les persones que han hagut de buscar oportunitats laborals i de vida lluny del seu poble, un Biar que treballe pel futur de totes i tots i que mire més cap a dins, cap al comerç local i les nostres empreses, un municipi en favor dels drets dels animals, que treballe pel benestar de la gent treballadora, dels autònoms i autònomes i per generar oportunitats de faena, pel benestar de les persones majors, dels joves, de la diversitat i de la dona.

És per això que entre altres proposem mesures econòmiques, com ara l’impuls de l’economia social i solidària fomentant el suport al cooperativisme i l’autoocupació, així com incentivar el comerç local, o les exempcions fiscals per a la instal·lació de noves empreses i les que contracten persones desocupades de llarga duració o majors de 52 anys.

Amb mesures en infraestructures i medi ambient com ara la millora de la vigilància dels nostres montes a través de la Generalitat o l’impuls del Pla Especial del Centre Històric per a que finalment es resolga i el veïnat puga tindre exempcions fiscals.

També ens preocupen els Serveis Socials i la Igualtat de gènere, és per això que impulsarem un parc de vivenda municipal per abaratir costos de la compra, i la construcció d’Edificis modulars multifuncionals (Centre de Dia, Centre residencial i vivendes tutelades). També pensem que cal crear un programa educatiu per a previndre els casos de maltractament a la dona.

Pel que fa a als esports pensem que han d’ocupar un lloc prioritari augmentant la partida pressupostària de forma substancial per cobrir les necessitats dels clubs i activitats esportives. La nostra joventut necessita un espai on passar el temps d’oci i un tècnic/a que dinamitze les seues propostes. Així com el nostre ric teixit associatiu que necessita unes instal·lacions dignes.

No ens podem oblidar dels drets dels animals, a l’Ajuntament serem la veu dels que no la tenen, i posarem en marxa campanyes de sensibilització (animals utilitzats en espectacles, per la seua pell, en experimentació…).

Finalment un poble viu és aquell que participa del seu futur, la participació ciutadana és vital i ens calen uns pressupostos municipals realment participatius, crear la figura del Defensor del Veí o la Veïna dins del Consell de Participació Ciutadana com a instrument de coordinació del Consell i fiscalització popular de les seues mancances, així com situar les decisions tècniques en funció de les necessitats dels veïns i veïnes del poble. En definitiva fer de l’Ajuntament i el seu funcionariat un conjunt al servici del poble, i amb vosaltres i el vostre vot, ho farem possible.

A continuació es pot consultar el Programa Electoral.

Descarregar els arxius adjunts:
Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine