Compromís acusa al PP d'estar "en campanya d'odi, xenofòbia i por" pel comunicat sobre l'ús de "Les Fanecaes"

| Eduard Garcia Molina | Política

Ahir diumenge el Partit Popular de Biar feia públic un comunicat on qüestionava la falta d'informació sobre les instal·lacions de "Les Fanecaes", afirmant que ja hi haurien instal·lats un grup de menors tutelats, i preguntant-se si era la millor ubicació. La resposta no s'ha fet esperar per part d'un dels grups que composen l'Equip de Govern Municipal, Compromís, qui ha lamentat que des de la formació conservadora no s'hagen informat de la situació a través de cap funcionari de l'Ajuntament, titllant l'actitud del PP de "vergonyosa".

A continuació reproduïm el comunicat de Compromís per Biar:

El PP en campanya d'odi, xenofòbia i por. Així actua el PP, de vergonya. 
El dia 1 el poble se solidaritzava amb les persones d'Angola i amb una Jornada Festiva impulsada per la Parròquia, el poble de Biar tornava a mostrar la seua solidaritat.

En canvi diumenge trobàvem un comunicat del PP que clama al cel, un comunicat apocalíptic amb paraules com INSEGURIDAD, PROTECCIÓN.
Saben vostés que de qui parlen són menors? Coneixen vostés quina és la realitat d'aquestos menors? Saben que estan en una situació temporal i d'emergència?

S'han preocupat per saber quina és la situació administrativa dels menors? Saben són menors estrangers no acompanyats, totalment desprotegits? S'han preocupat per preguntar de primera mà quines són les actuacions de l'Ajuntament abans d'escriure res al Facebook?

VOSTES NO SABEN RES, i encara pijor no els interessa saber.

Només que hagueren parlat amb el Cap de la Policia Local, o amb la Guardia Civil, o amb l'Arquitecte Municipal, o amb l'Enginyer Municipal, o amb Secretaria, o amb la Direcció General de la Infancia, o amb els i les professionals que treballen amb els menors o amb nosaltres cara a cara, els hauríem informat. Però clar la faena de portes endins no es veu i vostés pretenen crear por i alarma social amb la mentida, la desinformació i l'engany amb post de facebook que després no volen que es comenten als plenaris, perquè la veritat cara a cara els resulta amarga.

 Miren PP de Biar s'han retratat perfectament, igual que ho han fet al govern d'Andalusia, ja sabem quines polítiques volen fer i amb qui les volen fer. En compte d'obrir portes al futur i a la dignitat de les persones volen tancar-les i tornar al passat. 

Nosaltres continuarem treballant des de la unió i la felicitat per aconseguir el benestar de les persones, amb treball, honestedat, solidaritat i també amb sororirat. 

Hui ha sigut contra els menors, tractant-los de delinqüents i com un perill, demà contra qui serà? No és la primera volta que van en contra de les persones, o de les associacions del nostre poble? O es que ja no recorden vostés el tancament de les Urgències nocturnes, en contra de la voluntat del poble de Biar? A vore quan deixen d'anar en contra de... i treballen a favor de... 

Ja ens agradaria que vostés anaren en contra del interesos particulars i partidistes; que anaren en contra de la Corrupció, en contra dels desnonaments; en contra de la pobresa; en contra del masclisme; en contra de la xenofòbia, en contra del capitalisme depravat, en contra de la privatització dels recursos, Però no, aquestos "contres" no entren en les seues polítiques. Quina pena!

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 3 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).