Han renovat les formacions polítiques locals les seues llistes de cara a les eleccions?

Amb la primera cita electoral del passat 28 d'abril amb les eleccions generals i autonòmiques superada, les formacions polítiques del nostre municipi comencene a preparar les eleccions locals i europees que tancaran este cicle electoral.

A continuació vos oferim un xicotet recorregut per la renovació de les llistes de les candidatures municipals per ordre de renovació:

El Partit Socialista presenta la llista més renovada

Pel que fa al PSPV-PSOE a l'igual que en 2015 l'alcaldable serà l'actual primer edil Julio Sanjuán, a qui l'acompanyen Asun Gregori i Cristína Hernández, actualment regidores del Grup Socialista a l'Ajuntament de Biar i que en 2015 ocupaven les mateixes posicions. Les noves incorporacions les trobem a partir del número quatre de la llista amb la incorporació de Francisco Alonso Rico Merí (4t), Patricia Pillet (5a), Javier Román (6é), Agustín Valls Albero (8é), María Luisa Hernández Crespo (9a), José Luna Albero (10é), José Payá Parra (11é) i Josefa Tortosa Molina (1a suplent), mentre que repetixen en la llista Verónica Pérez Román (7a) i José Fermín López Barceló (2n suplent). 

Podem dir per tant que la llista socialista per a estes eleccions està totalment renovada, amb sis dones i set homes dels quals 8 persones no anaven en la llista del Partit Socialista la legislatura anterior i seria la llista més renovada de les quatre que es presenten.

Esquerra Unida, la segona llista més renovada amb 6 noves cares

Per la seua banda, la formació d'esquerres presenta una llista també totalment renovada -respecte a fa quatre anys- formada per 5 dones i 7 homes, seria la més renovada a nivell local per darrere del PSOE. És una de les dos formacions que presenta una dona a l'alcaldia: Malena Martínez Ferris, qui va en la llista d'Esquerra Unida per primera volta, val a dir que al seu debut l'acompanyen també el d'Ana Camarasa Pérez (3a en la llista local), Eduard Garcia Molina (4t), Maribel Chacón Domínguez (5a), Aramis López Juan (6é) i Fernando Llinares Miguel (8é), sumant un total de 6 persones que fa quatre anys no anaven en la llista d'Esquerra Unida a les eleccions locals.

La llista es completa amb l'actual regidor de la formació a l'Ajuntament de Biar, Ángel Troncoso (2n), Laura Vidal Matas (7a), Rosabel Poveda Llorca (9a), Cayetano Martínez Albero (10é), Paco Vidal Molina (11é) i Emilio Molina Buj (1r suplent).

El Partit Popular presenta quatre noves cares

D'altra banda, el Partit Popular presentarà novament a Magdalena Martínez Martínez, qui afrontarà la seua cinquena legislatura en l'Ajuntament de Biar, i la quarta volta que es presenta a l'Alcaldia de Biar. A Martínez la seguixen cares noves en la llista del PP com ara José Luís Valdés Pascual (4t en la llista municipal), María Amparo Albero Sarrió (5a), Juan Miguel Martínez Camús (7é) i Paqui Tonda Llorens (8a), una renovació menor que en altres llistes per tant. La formació conservadora completa la seua llista amb els actuals edils Pepe Soler Albero (2n), Roberto Díez Soler (3r), Ana Campos Valdés (6a) i Mª Carmen Coloma Martínez (10a), i també persones vinculades en altres ocasions a la llista del partit, amb Miguel Alcaraz Almiñana (9é), Miguel Camarasa Francés (11é), Librada Martínez Francés (suplent 1a) i Miguel Francés Vila (suplent 2n). Una llista formada per 6 dones i 7 homes.

Dos incorporacions en la llista de Compromís

Per la seua part, Compromís presenta novament a Joan Lluís Escoda com a cap de llista, com ja vam informar, l'actual regidor de Cultura i portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Biar es presenta per segona volta com a cap de llista de la formació nacionalista valenciana, a Escoda el seguixen 6 dones i 6 homes per conformar una llista de 13 persones.

Val a dir que Compromís presenta una llista amb sols dos incorporacions respecte a fa quatre anys, la de Núria Durà (6a) i José Hernández Candela (2n suplent), mentre que Paqui Berenguer i Miquel Martínez no van en la llista d'enguany, la resta de candidats i candidates repetixen en la llista electoral: Tere Román Espasa (2a), Tomàs Barceló Francés (3r), Laura Valdés Martínez (4a), Josep Xufre Roman (5é), Sergi Barceló Trigueros (7é), Júlia Valdés Martínez (8a), Mateu Molina Conca (9é), Ana Camarasa Fraile (10a), Josep Dimes Perpiñá Mas (11é) i Tona Català Conca (1a suplent).

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital D'altra banda s'haurien registrat quatre altes mèdiques. @GVAsanitat https://t.co/nlbAwpVZHV
BiarDigital En total, #Biar compta amb 11 entitats reconegudes per aquest certificat de qualitat. @Biarsensacion, @GVAturisme,… https://t.co/r4gG3Jiy6z
BiarDigital L’equip mèdic hauria administrat sèrum en compte de la vacuna a 25 persones no identificades d’un torn de 38.… https://t.co/pGrP6EKeA1
BiarDigital Trenta anys després, a través de notes de premsa, fotografies i del relat de les activitats, han deixat plasmat la… https://t.co/hIiSpebc6I

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com