• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Els principals candidats de Compromís per la Circumscripció d’Alacant visiten Biar

Durant el període preelectoral els candidats i candidates de les diferents formacions polítiques recorren el territori per apropar el seu discurs a la gent, conèixer els problemes de primera mà i mostrar una proximitat que es puga traduir en vots el proper 28 d’abril. Amb motiu de la doble campanya electoral, autonòmica i estatal, els candidats de Compromís per la circumscripció d’Alacant a les Corts Valencianes, Aitana Mas i Rafa Climent, i al Congrés dels Diputats, Ignasi Candela, s’han apropat a Biar cap al mig dia del dimarts 16 d’abril.

En aquest acte de campanya han volgut “arreplegar el sentir del poble” segons ha afirmat el Candidat a l’Alcaldia per Compromís Biar, Joan Lluís Escoda. Per això al llarg del matí han mantingut reunions amb l’Associació de Dones, el Club de Pensionistes, la Plataforma del Centre de Dia i la Plataforma Pensions Dignes, i també s’han visitat comerços. Tot i això, Escoda ha puntualitzat que “no és la primera vegada que cap d’ells està a Biar”.

Des de Compromís Biar s’han valorat les trobades com “molt positives” perquè s’han pogut tractar “algunes de les necessitats més fortes que pot tindre Biar”. A més, també s’ha donat la oportunitat als candidats de “conèixer la nostra identitat i la ciutadania i que la gent els diga que és el que necessiten de manera directa”.

87

Al seu compte de Twitter personal, el candidat Ignasi Candela ha piulat sobre la visita a Biar, fent referència al comerç local, que considera “una peça fonamental de l’economia que s’ha de promoure i cuidar”.

Des de Biar Digital ens hem pogut trobar amb els tres candidats per mantenir una entrevista en la qual els hem preguntat sobre les pròximes eleccions autonòmiques i estatals del 28 d’abril.

85

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari… https://t.co/Gk6lg0o3wg
BiarDigital Com queda la distribució de les Regidories amb el nou Equip de Govern municipal? https://t.co/RHg1a9O8OL
BiarDigital "A los amigos", per Mayte Salguero https://t.co/PIe4xYRyIJ
BiarDigital Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal https://t.co/LRxDqJ6tld https://t.co/wPaNpGwwen

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine