Previous ◁ | ▷ Next

El Partit Popular demana la retransmissió a través de Canal 3 dels plens municipals

Amb data de 21 de novembre, la portaveu del Grup Popular, Magdalena Martínez, registrava a través del registre municipal una petició en nom del seu grup per a demanar que la televisió local, Canal 3 Biar, retransmetera les sessions dels plenaris de l'Ajuntament de Biar en directe cada mes, un servici que per altra banda s'havia vingut cobrint per part de la TV local anys enrere.

Martínez en el seu escrit que s'ha fet públic a través de la pàgina del PP local en Facebook, recorda que per part dels populars ja es va fer la mateixa pregunta durant la sessió del ple municipal de novembre, pregunta que va trobar resposta en el ple de desembre per part del primer edil, qui va assegurar que s'estava perparant una reunió entre la Corporació Municipal i els anteriors responsables i col·laboradors de Canal 3, i que la intenció del consistori local és que siga una televisió "pública i municipal".

El Grup Popular també justifica la seua petició en que s'estan realitzant diverses entrevistes als regidors i regidores de l'Equip de Govern, inclós al senyor alcalde i que de moment no s'ha convocat cap reunió per parlar del futur de Canal 3, demanant que a partir del plenari de gener es retransmitisca en directe la sessió plenària municipal.

017

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Una marxa feminsita il·luminarà els carrers de Biar en la manifestació nocturna del 20S https://t.co/2pI6yxBhU1 https://t.co/70z2Pot3YN
BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine