Previous ◁ | ▷ Next

L'edil Asun Gregori presenta la seua dimissió i posa en perill l'estabilitat del tripartit municipal

Hui Dia dels Sants Innocents una nova notícia ha saltat a l'animada política municipal, i és que a pocs mesos de les eleccions municipals, la fins ara edil d'Educació i Medi Ambient ha decidit tirar pel carrer del mig i presentar la seua dimissió, posant així en perill la majoria progressista de les passades eleccions.

Pel que fa als motius que han portat a Gregori a prendre esta decisió ha afirmat que s'ha cansat de que les seues declaracions "siguen com la Mare de Déu d'Agres", a banda d'una falta d'identificació amb el projecte polític que defensa el que fins ara era el seu partit, el PSPV-PSOE.

Sobre este aspecte l'edil ha afirmat que no descarta crear un partit nou fet a la seua imatge i semblança i en el què "per supost ella seria la cap de llista indiscutible". Si bé és cert que Asun Gregrori ha lamentat que bona part del seu armari li va a joc amb el color corporatiu del Partit Socialista: el roig, i que al no saber el color corporatiu de la nova formació no sabrà què posar-se.

Pel que fa a deixar les seues competències s'ha mostrat tranquila, ja que les seues regidories es repartiran entre Joan Lluís Escoda i la seua fins ara companya de formació política, Cristina Hernández, afegint Gregori que "creu que serà la millor decisió ja que cada qual porta una dotzena de regidories i ja estan acostumat i acostumada".

Finalment, i per esta decisió, la majoria progressista de l'Ajuntament de Biar es veu compromesa empatant amb el Grup Popular a cinc regidors, amb qui l'edil afirma que tot i no compartir idees s'ho passa d'allò més bé fent-se cerveses en la Façana. Dit i fet, la regidora passarà al Grup Mixt on segons ella "estarà en la glòria al no barallar-se amb ningú, com li passa a Esquerra Unida". Una decisió que s'ha valorat per part del primer edil qui ha afirmat amb tranquil·litat: "sí, sí, sí, no et preocupes".

Feliç dia Dels Sants Innocents XD

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "En hoy o en ayer", per Mayte Salguero https://t.co/YCBa0rKGQR
BiarDigital Flama Violeta desmunta els missatges masclistes de sèries i televisions a la fresca https://t.co/7eJdGz7IWP https://t.co/r3F6Rlc2Ck
BiarDigital Comunicat de Flama Violeta en relació als temes ocorreguts recentment en matèria d'igualtat al poble de Biar https://t.co/OousBnZPIm
BiarDigital "Sobra...", per Mayte Salguero https://t.co/jxbU0IwfFN

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine