Previous ◁ | ▷ Next

El Partit Popular qüestiona que "Les Balconaes" siga el millor lloc on posar el punt de recàrrega de cotxes elèctrics

En un comunicat enviat al nostre mitjà de comunicació i fet públic a través de les xarxes socials, l'Agrupació Local del Partit Popular qüestiona la ubicació que tindrà el futur punt de recàrrega per als cotxes elèctrics, així com es pregunta per l'opinió que tindrà el regidor de Patrimoni de l'Ajuntament de Biar, Joan Lluís Escoda, o l'Associació d'Amics del Patrimoni de Biar. A continuació reproduïm el comunicat dels populars:

Comunicat del Grup Municipal Popular

Hoy nos hemos despertado con una nueva obra, la instalación de un punto de recarga para vehículos eléctricos. Nos parece correcta ya que se trata de una subvención y además seguimos apostando por la eficiencia energética, pero desde el Partido Popular nos preguntamos: Era necesario picar la pared de piedra de Les Balconaes para poner el punto de carga para vehículo eléctricos? No había otro sitio para instalar que no perjudicara a nuestro Patrimonio? Donde está la Asociación Amigos del Patrimonio ? Y el Sr. Juan Luis Escoda, defensor a ultranza de las tradiciones y del patrimonio? con lo activo y vehemente que estuvo cuando se remodelaron las calles del casco antiguo!. Entonces, lo tradicional era empedrar las calles y no poner el pavimento que se eligió. Claro ahora las decisiones las toma también él, y no tiene inconveniente en cargarse un muro de piedra, habiendo mil sitios para colocar el punto de carga para vehículos.

En lugar de conservar y mejorar la imagen de nuestro entorno, la degradamos con actuaciones improcedentes.

GRUPO MUNICIPAL POPULAR DEL AYUINTAMIENTO DE BIAR

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Programa complet de la VIII Fireta d'Estiu https://t.co/FZ4d518h8T https://t.co/6IUSEqAExU
BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine