Previous ◁ | ▷ Next

Series partidari o partidària de pagar entrada a la piscina municipal?

En el plenari del mes de juny, Magdalena Martínez com a portaveu del Grup Popular va preguntar pels problemes generats en la piscina municipal on per conflictes d'ordre públic amb persones vingudes de fora del poble i que va fer necessària la presència de la Policia Local i la Guàrdia Civil. A estos fets la regidora d'Esports, Laura Valdés, va respondre que s'havien pres les mesures oportunes aprofitant per felicitar el treball dels treballadors i treballadores del Poliesportiu restant importància i afirmant que havia sigut un cas aïllat.

Un tema que també va ser de debat durant el passat plenari de juliol, on els populars presentaren una moció -que s'adjunta al final de la notícia- per a gravar a partir d'un euro el preu de l'entrada a les instal·lacions municipals, i així ajudar a que els esdeveniments que feren necessària la presència policial no es tornaren a repetir. Si bé és cert que la regidora d'Esports, Laura Valdés, va lamentar que els populars no consultaren abans a l'Equip de Govern sobre esta proposta, iniciativa per altra banda que com va explicar Martínez no seria enguany quan entraria en vigor, sinó l'any que ve pels tràmits que s'han de fer en el canvi de l'Ordenança Municipal sobre la piscina.

Entre altres coses la portaveu popular va explicar que en tots els municipis veïns es cobra una entrada per accedir a les piscines municipals, un fet que a Biar fa que siga inusual que no es cobre una xicoteta quantitat per accedir-hi, comptant també amb la possibilitat de posar abonaments mensuals, familiars, etc... Finalment i tot i que el debat està sobre la taula la proposta de lamoció del PP no va ser aprovada, posat que per part de l'Equip de Govern es va afirmar que es recollia la proposta però es deixava per a posterior estudi, un fet que va provocar un comunicat del Partit Popular local que es reprodueix a continuació on mostren la seua disconformitat. Siga com siga des de Biar Digital vos deixem una enquesta on podeu expressar la vostra postura.

 

COMUNICADO GRUPO MUNICIPAL POPULAR SOBRE PLENO ORDINARIO DEL MES DE JULIO

El Grupo Municipal Popular, presentó por registro una moción para su debate en el pleno correspondiente al mes de julio, celebrado el pasado martes, sobre la modificación de la Tasa de la Piscina, en la que se suprimía la gratuidad de los menores hasta 12 años por una tasa de 1 € para menores de 6 a 14 años, entre otras modificaciones.

Ante las circunstancias desagradables que se produjeron en los comienzos del funcionamiento de la piscina, las quejas de muchos vecinos sobre la masificación, suciedad de agua, vestuarios e instalaciones y que tras denunciar la situación en el pleno del mes de junio, sin que se haya tomado ninguna medida por parte ni de la Concejalía de Deportes ni del equipo de gobierno en general, El Partido Popular decidió presentar una moción para intentar solucionar el tema.

Pues bien, el pleno de ordinario celebrado el martes, el equipo de gobierno VOTÓ EN CONTRA, alegando que tenía que ser el Consejo de Deportes el que debía de estudiar el tema y que debíamos de haber consultado con la concejal, puesto que se trataba de una cuestión puntual, sin tan siquiera dar opción a proponer alguna enmienda o dejarlo encima de la mesa para su posterior estudio y su debate en el próximo pleno.

¡ESTA ES SU MANERA DE TRABAJAR POR EL BIENESTAR DE LOS CIUDADANOS!

Sres. Del equipo de Gobierno, ya que Uds. no se dan por enterados de las circunstancias que en el pleno la oposición les plantea a propuesta de las quejas de muchos ciudadanos, HAGAN EL FAVOR DE REVISAR EL REGISTRO DE ENTRADA DEL AYUNTAMIENTO Y EL CORREO ELECTRONICO DE SUS PARTIDOS, EN LOS QUE ALGUNOS CIUDADANOS DE BIAR SE QUEJAN DE LAS INSTALACIONES DE LA PISCINA Y DE SUS PROBLEMAS.

¿SE DARÁN POR ALUDIDOS O SEGUIRÁN PENSANDO QUE ES UN CAPRICHO DEL PARTIDO POPULAR?

Descarregar els arxius adjunts:
Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital ‼️S'ha anunciat per part del cap el Centre de Salut José Selva, qui ha volgut tranquil·litzar la població afirmant… https://t.co/7upjiyYilZ
BiarDigital ‼️Un grup de joves s'ofereix de forma altruista a ajudar a persones majors en menesters bàsics que s'hagen de fer f… https://t.co/IPmtL5oHfA
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ INFORMACION UTIL PARA TRABAJADORES Y AUTONOMOS ⚠ Desde el Ayuntamiento de Biar advertimos que la Guardia Civil está re…
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ Modificación del periodo de quemas⚠ Más información 👇 🔴📢 Modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alar…

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine