• Inici
  • Política
  • Biar serà la seu del Seminari d’estiu 2018 del Consell

Biar serà la seu del Seminari d’estiu 2018 del Consell

| Pablo Ortín Perpinyà | Política
Biar serà la seu del Seminari d’estiu 2018 del Consell

El Govern valencià estarà a Biar el cap de setmana del 20 al 22 de juliol per celebrar el Seminari de Govern-Estiu 2018. Així ho va manifestar la vicepresidenta i portaveu del Consell Mónica Oltra, que estarà al nostre poble junt amb el President Ximo Puig, i tots els Consellers i Conselleres , a més dels seus gabinets de premsa. En total una cinquantena de persones, d’entre els màxims dirigents polítics dels valencians i valencianes.

Es tracta d’una sèrie de sessions internes de treball del Consell que començaran divendres a Castalla, i en acabat es traslladaran a Biar per passar la nit i continuar amb els plenaris al llarg del dissabte. Per a això s’han habilitat totes les aules de la Casa de Cultura, Reconco, Penya Tallada, Fontanelles, etc. El dissabte de vesprada, sobre les 20 h, tindrà lloc la Recepció oficial al saló de plenaris de l’Ajuntament i després els membres del Consell visitaran el nostre poble. Finalment, diumenge al matí, es realitzarà una compareixença pública –la única, la resta són sessions de treball- en què els membres del Consell donaran a conèixer les conclusions a que han arribat durant el Seminari.

L’estada a Castalla destaca com un acte simbòlic perquè hi governa Ciutadans. Segons Oltra, això permet a l’executiu complir el seu objectiu de descentralitzar l’acció de govern i copsar la pluralitat política de tot l’arc parlamentari. Fins el moment el Consell no s’hi havia reunit en cap municipi governat per aquest partit.

El darrer Seminari de Govern va ser l’últim cap de setmana de gener a les localitats castellonenques des Vinaròs i Benicarló. En aquesta reunió el Consell va marcar com a objectius per al següent semestre la lluita contra la violència masclista el frau fiscal i la escletxa digital a l’interior, a més de l’habilitació de sol públic per a la construcció d’habitatges socials, entre d’altres iniciatives.

L'article té 25 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).