Presenten una enquesta sobre el clima intern de l'Ajuntament de Biar

En una roda de premsa celebrada este matí al Saló de Plenaris de l'Ajuntament per part de l'alcalde Julio Sanjuán i la regidora de Comerç, Turisme, Festes i Desenvolupament Econòmic Cristina Hernández s'ha presentat l'enquesta sobre el clima intern de l'Ajuntament, un treball que s'ha desenvolupat al llarg de dos mesos per tal que el poble "s'assabente de com està funcionant l'Ajuntament" en paraules de l'alcalde Julio Sanjuán.

El treball s'ha realitzat a través d'una enquesta que han fet 26 dels 41 treballadors i treballadores (63'4 % de la plantilla) de l'Ajuntament que han respost a través de correu electrònic un test de 30 preguntes de forma anònima per a qualificar diferents aspectes del funcionament de l'administració local, aspectes com ara la relació entre els treballadors, el treball dels nostres responsables polítics o la gestió de l'Ajuntament, així com les seues retribucions, entre altres.

En la seua exposició l'alcalde Julio Sanjuán ha volgut destacar la puntuació d'alguns dels blocs de preguntes realitzades, com ara sobre l'estat de les instal·lacions, puntuat amb 2'84 punts sobre 5, la relació entre la institució i els seus empleats, un aspecte que es troba en 11 de les 30 preguntes i on la puntuació global és un 3'49 sobre 5. També va valorar les preguntes sobre la relació entre els companys de treball, un aspecte que es trobava en 3 de les preguntes, obtenint-se una qualificació mitjana de 3'85 sobre 5 entre els enquestats i enquestades. El quart apartat valorat per l'alcalde va ser la relació entre els caps i els seus subordinats, un aspecte que apareixia en 8 de les 30 preguntes de l'enquesta sobre el clima intern, donant una qualificació global del 4'17 sobre 5, una de les qualificacions més altes. El cinqué apartat destacat durant la roda de premsa va ser el grau de satisfacció amb la retribució, un aspecte present en 3 de les 30 preguntes, destacant que la qualificació mitjana és de 2'65 punts sobre 5. Pel que fa al nivell de satisfacció amb el lloc de treball la puntuació puja fins al 4'45 punts sobre 5, afirmant l'alcalde que podien dir que l'Ajuntament és un bon lloc per a treballar a pesar d'algunes opinions sobre el sou "escàs" i la qualitat d'algunes instal·lacions.Un treball que segons el primer edil estarà pròximament disponible a la pàgina web de l'Ajuntament per a poder-se consultar digitalment.

 

Cristina Hernández la millor valorada entre els treballadors i treballadores de l'Ajuntament

Després de valorar els diferents aspectes, el primer edil es va referir a la valoració realitzada pels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Biar que han votat en l'enquesta, 26 sobre 41 recordem, donant una escala del 0 al 10 per donar més marge en en les seues qualificacions i de les quals a continuació es poden consultar els resultats:

Julio Sanjuán - 6'82

Joan Lluís Escoda - 5'75

Ángel Troncoso - 6'32

Asun Gregori - 6'10

Cristina Hernández - 6'95

Laura Valdés - 5'84

 

Activitats pel Nou d'Octubre, el Mercat Nadalenc i la Fira artesana

Per la seua banda Cristina Hernández com a regidora de Festes, Turisme, Comerç i Desenvolupament Local va destacar en la roda de premsa les activitats que tindran lloc pel Dia del Poble Valencià, el Nou d'octubre, amb les diferents activitats. També que s'ha posat en marxa les rutes de l'elaboració del torró artesanal, que es realitzaran dissabtes i diumenges a la vesprada i que ja es pot començar a reservar a través de l'Oficina de Turisme per poder realitzar-les. Finalment Hernández va destacar que el Mercat de Nadal arriba els dies 1, 2 i 3 de desembre amb la col·laboració d'AEBI i altres empreses que "faran més gran este Mercat Nadalenc i l'esperit nadalenc".

 79

Un informe pioner a la nostra localitat

D'altra banda preguntant l'alcalde per esta qüestió va afirmar que coneix molt pocs ajuntaments, i que ni Diputació ni Generalitat desenvolupen este tipus d'enquestes per conéixer l'estat de satisfacció dels treballadors de l'administració pública. Un informe que segons Sanjuán es va per a intentar millorar en diferents aspectes i que de fet és la primera vegada que un informe d'estes característiques es realitza a Biar.

D'altra banda Sanjuán també va puntualitzar que s'intentaria millorar en els aspectes que s'havia posat de rellevància en l'informe per part de l'Equip de Govern a millorar-los on fora necessari, i també més avant es podria repetir l'estudi al llarg dels dos anys de legislatura que queden després de fer les modificacions oportunes, encara que els treballadors de l'Ajuntament "saben que la porta sempre està oberta per a quslevol crítica o suggerència".

80

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital De la mà de l'atleta Clara López Francés vos portem una nova entrega de "Fent poble", reflexionem amb la jove biaru… https://t.co/bfFS1778Lz
6hreplyretweetfavorite
BiarDigital RT @Biarsensacion: 🧥👛Compra als comerços AEBI o gaudeix dels bars i restaurants associats del 14 al 25 d'octubre i participa en el sorteig…
BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com