Imprimir aquesta pàgina

L'Alcoià i el Comtat també estem per la democràcia: xerrada, audiovisuals, debat i sopar de germanor

El Casal-Centre Ovidi Montllor d'Alcoi (C/Vistabella,8) serà l'escenari de l'acte organitzat des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) el pròxim divendres 17 de març, tot just en el 761è aniversari de la fundació d'Alcoi per Jaume I.

La jornada consistirà en una xerrada/presentació per part d'Antoni Infante com a coordinador de la PDaD del manifest "Estem per la democràcia", que s'oposa a la inhabilitació dels responsables polítics per la convocatòria del 9N a Catalunya i que ja es va presentar a València fa uns dies a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. Una xerrada que donarà pas a la mostra d'audiovisuals de les mobilitzacions independentistes i un debat obert entre els assistents. 

L'acte conclourà amb un sopar de germanor al voltant de les 21 h. El sopar és de lliure assistència i sense inscripció prèvia, tot i que caldrà dur-se el menjar de casa i de la beguda s'encarregarà el mateix Casal. Es demana per tant una aportació de 5 € per al CCOM. En l'acte col·laboren Cavall Bernat d'Alcoi, i el Casal Jaume I de l'Alcoià i el Comtat-Centre Ovidi Montllor (CCOM).

Articles relacionats (per etiqueta)