Ximo Puig visita l’Ajuntament de Biar

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha aprofitat la seua estada a Biar per fer una visita institucional a l’Ajuntament. El motiu principal, però, de la seua presència era conèixer les instal·lacions de l’empresa Rototank, moment en què també ha estat present el President de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell.

 

Eren les 12:30 h quan Puig ha vingut caminant des del carrer Major cap a la plaça de la Constitució. En la rebuda estaven presents tant l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Julio Sanjuan, com els diferents regidors i membres de l’oposició. A més, també hi era present el cronista de la Vila i l'arxiver municipal.

11071204

 

Una vegada fetes les presentacions, el President ha entrat a la sala de plens del consistori. Després de signar el llibre d’honor ha rebut diferents productes típics locals com un plat de ceràmica i una caixa amb dolços i torró. En aquest moment, Puig ha destacat la proximitat que sent amb Biar per ser ell també d’una comarca “de terra endins”.

Tot seguit, els representants locals del PSPV, EUPV i Compromís han mantingut un encontre de treball amb el President de la Generalitat en què s’ha buscat intensificar les relacions entre el  Govern Valencià i la corporació municipal.

11071236

 

Una vegada acabada la reunió, el President ha lamentat que la Diputació d’Alacant no s’haja sumat al Fons de Cooperació Autonòmic. Aquest fet va provocar una protesta institucional a Biar el passat divendres 3 de febrer perquè la no adhesió a aquest fons suposa per al nostre poble deixar de rebre 61.000€. Amb tot, Puig ha manifestat que creu “que serà possible” i ha mostrat la seua “voluntat de diàleg” per resoldre-ho.

En referència a l’economia de la zona, ha apostat per “impulsar el sector del tèxtil, del calcer i de l’economia productiva” en al·lusió a la voluntat de reindustrialitzar el País Valencià i en concret, aquestes comarques que, per al President, compten amb “una diversificació que s’ha de cuidar molt”.

11071240

 

Fet i fet, la visita institucional ha tingut una durada d’una hora i ha tingut lloc amb normalitat i sense cap incident, en contrast amb l’anterior visita d’un President de la Generalitat. El 10 de desembre de 2014, l’aleshores cap de l’executiu valencià, Alberto Fabra, va ser rebut amb una concentració de vora una vintena de persones en protesta per la situació política del país.

 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital RT @Biarsensacion: 🧥👛Compra als comerços AEBI o gaudeix dels bars i restaurants associats del 14 al 25 d'octubre i participa en el sorteig…
BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com