Es presenta "Tierra de saqueo" amb presència del seu autor

Divendres el col·lectiu local d'Esquerra Unida (EUPV) va organitzar un acte a la sala multifuncional de la Casa de Cultura per presentar el llibre "Tierra de saqueo. La trama valenciana de Gürtel", el llibre, que a Biar es pot adquirir a la Llibreria-Papereria "El Convent" com es va comentar a l'acte, va comptar amb la presència del seu autor, Sergi Castillo, natural de Cocentaina (el Comtat).

L'acte públic va donar començament al voltant de les huit de la vesprada amb la intervenció de Vicent Galvany, regidor de la formació a l'Ajuntament de Biar, Galvany va fer èmfasi en que des d'Esquerra Unida "fan el possible per organitzar algun acte d'estes característiques i no limitar-se a demanar el vot de la ciutadania cada quatre anys", així com va introduir la intervenció de l'autor.

Sergi Castillo, per la seua banda, va voler fer un reconeixement durant la seua intervenció "a la valentia de tots els periodistes, polítics i jutges per treure a la llum la trama del Gürtel", també va fer palés que actualment hi ha 120 alts càrrecs de la Generalitat Valenciana, entre ells deu ex-consellers dels governs del PP que estan imputats, i que això "no passa en cap altra comunitat autònoma", de fet, va apuntar Castillo "que ni sumant tots els imputats de la resta d'Espanya seria possible arribar a estes xifres".

D'altra banda, Sergi Castillo va posar alguns exemples del que havia suposat per a l'autor del llibre el balafiament econòmic que s'amagava darrere la trama, com ara les contractes a Julio Iglesias, Terra Mítica o la visita del Papa per l'Encontre Mundial les les Famílies el juliol de 2006.

Per últim, l'autor de "Tierra de saqueo" va voler denunciar "que per les proves que es tenen qui posava i treia consellers no era el president Camps, si no Álvaro Pérez, més conegut com el bigotes." Com també va fer referència al "cas cooperació" on "l'ex-conseller Rafael Blasco i el seu entorn es beneficiaven de les ajudes del 0'7% destinades a cooperació per ajudar els més pobres, com ara dones infectades per la SIDA que havien estat violades a l'Àfrica, com també diners que anaven destinats a la construcció de pous a països del tercer món o els damnificats pel terratrèmol d'Haití el 2010".

L'acte va finalitzar amb un torn de debat per part dels assistents a l'acte, on les ajudes als clubs de futbol foren el més destacat. Com a colofó de l'acte, Vicent Galvany, com a regidor d'Esquerra Unida (EUPV) va afirmar que espera que les properes eleccions porten una "regeneració i aire frecs a les institucions valencianes, i que es netege tot allò que està podrit", en relació als casos de corrupció denunciats durant l'acte.

 

Un moment de la presentació del llibre "Tierra de saqueo".

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "No hace falta decir más. Gracias, Don Benito. La han pasado varias veces por la tele. Película para tener en DVD o… https://t.co/qD4fJNtmrp
BiarDigital Segons la Plataforma "la solució ja està presa, si no oficialment, si de manera oficiosa i consensuada pels que ten… https://t.co/ZXMBV0eKKQ
BiarDigital Per a tots els actes s'ha dissenyat un dispositiu perquè es complisquen les mesures de seguretat anticovid.… https://t.co/5jNfxXyHdb
BiarDigital Per una banda hi ha qui aplaudeix la decisió i per altra qui entén que la nit biaruda és millor amb les campanes en… https://t.co/ejokb8CiNn

Enquesta

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com