Previous ◁ | ▷ Next

Presenten l'exposició "L'Or dels Valencians" divendres a Castalla

El Centre Cultural Castellut i la plataforma Decidim l'Alcoià i el Comtat hem preparat unes activitats sobre un tema sagnant per a tots nosaltres: l’infrafinançament dels valencians, la manca d’inversió estatal... la injustícia amb que som tractats. Massa temps han tingut enganyada la ciutadania, semblava que vivíem en Xauxa, però no, res d’això! Paguem més del que ens pertoca, rebem menys del que ens correspon i s’inverteix molt menys que a la mitjana estatal... Tot això i més és el motiu de l’exposició “L’or dels Valencians”. Jaume Ortiz, coautor de l’exposició ens farà la presentació de la mateixa, amb dades actualitzades. Moltes vegades ens queixem de què ha pujat la llum, la benzina... Açò és més greu!

Hem de ser coneixedors de quin és l’estat de comptes de cada valencià respecte als altres ciutadans de l’estat, per quins motius passa açò, des de quan, fins quan... No es tracta de què ens regalen res, però que tampoc ens maltracten... Justícia, simplement! Almenys saber-ho... i actuar en conseqüència! No podeu deixar passar aquesta activitat!

Divendres, 2 de desembre, a les 20h, a la Casa de Cultura serà la Presentació de l'exposició "L'or dels valencians", la qual estarà exposada fins l'11 de desembre. L'acte es convoca a nivell comarcal per a l'Alcoià i el Comtat.

 

L'exposició també va estar a Biar fa any i mig

El passat divendres 10 d'abril de 2015 van tindre lloc tot un seguit d'actes organitzats per Compromís Biar que donaren començament amb una visita a Biar per part del diputat al Congrés dels Diputats per la Coalició Compromís-Equo Joan Baldoví. A la vesprada,va tindre lloc un café amb el diputat Baldoví i Joan Lluís Escoda, aleshores candidat a l'alcaldia de Biar per Compromís, on els assistents pogueren exposar preguntes i propostes a tots dos i una vegada acaba es va poder assistir a la inauguració de l'exposició "L'Or del valencians" a l'auditori de la Casa de la Cultura, que va poder visitar del 10 al 12 d'abril i que novament tenim l'oportunitat de visitar a Castalla.

 

L'or dels valencians

L'Or dels valencians és una exposició pedagògica que pretén donar a conéixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans espanyols. Un espoli que el govern central ens ha "aplicat" durant la democràcia i que els valencians hem de conèixer.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper trobareu una nova vinyeta de sàtira de l'actualitat local. https://t.co/cVyTVNoseV
BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine