Imprimir aquesta pàgina

La directora del Departament de Salut d'Elda no contempla reobrir les urgències nocturnes després de la carta d'EU

El 9 de desembre passat, Vicent Galvany, regidor d'Esquerra Unida enviava una sol·licitud mitjançant el registre municipal a la directora del Departament de Salut d'Elda (Vinalopó Mitjà), al que pertany la nostra població, per demanar-li una còpia de l'informe que havia dut a la decisió per part de Conselleria de tancar el servei d'urgències 24 h. Ara fa prop de dos anys.

La resposta per a l'edil de la formació no s'ha fet esperar, tot indicant en una carta de dos fulls dirigida a l'alcaldessa per fer-la aplegar a les persones interessades que no veuen raons que puguen dur a la reapertura del servei. La directora, Sofía Clar, al·lega que el servei ja es presta fins a les 21 h. i que després d'eixa hora, les persones que demanden aquest servei poden assistir al Centre de Salut Integrat de Villena, excusant-se en la distància en kilòmetres que hi ha des de Biar al Centre, nou kilòmetres, com també en un estudi relatiu a l'activitat del Centre, que segons la carta era d'una mitjana inferior a cinc pacients diaris, contant les atencions que es realitzen al domicili del pacient.

Considerant per últim com a “absolutament justificada” la decisió de que els ciutadans i ciutadanes de Biar, la Canyada, Beneixama i el Camp de Mirra hagen d'assistir al Centre Integrat de Villena front a alguna urgència.

Articles relacionats (per etiqueta)