EUPV organitza la presentació del llibre "Tierra de saqueo" a Biar

El col·lectiu local d'EUPV ha organitzat per al proper divendres 28 de març un acte públic per presentar el llibre "Tierra de Saqueo", de l'autor valencià Sergi Castillo, natural de Cocentaina (el Comtat) que serà qui el presente.

Principalment el llibre parla dels casos de corrupció denunciats al nostre territori com ara la trama Gürtel o la política dels grans esdeveniments s'ha dut a terme en els últims anys. El pròleg és de José Luis Peñas, exregidor del PP a Majadahonda (Madrid) que va aportar les primeres proves del cas Gürtel a la Fiscalia Anticorrupció.

 

Tierra de Saqueo, la trama valenciana de Gürtel

La trama valenciana de Gürtel, que va començar amb els «tres vestits» regalats al president Camps, s'ha anat destapant com una immensa xarxa confeccionada per saquejar milers de milions d'euros dels valencians sota el pretext dels projectes faraònics de Calatrava i grans esdeveniments com la Copa Amèrica o la Fórmula 1. Sergi Castillo relata amb agilitat i rigor periodístic com Francisco Camps, el baró més prometedor del PP el 2008, va passar de ser el puntal de Mariano Rajoy i ostentar un poder absolut a la Comunitat Valenciana a acabar repudiat pel seu propi partit.

L'autor ha aconseguit rellevants testimonis inèdits de polítics i periodistes, així com l'anàlisi de professors universitaris. José Luis Peñas, exregidor del PP a Majadahonda (Madrid) que va aportar les primeres proves del cas Gürtel a la Fiscalia Anticorrupció, ha escrit el pròleg.

La crònica de la caiguda d'un règim que va enlluernar el món abans de convertir-se en el cas de corrupció més indignant de l'actualitat.

[Tret del web oficial del llibre]

 

Sobre l'autor

Sergi Castillo Prats (Cocentaina, el Comtat, 1978). Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i ha ampliat la seua formació a la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. És periodista i ha treballat per a El País, Información, l'agència EFE, TVE, Canal 9, El Mundo TV, Diari de Girona, El Punt, el diario.es, Interviu i COPE, entre altres mitjans. També ha desenvolupat la seua tasca en premsa comarcal i comunicació política, ha estat guionista, productor i ha publicat articles en diversos llibres i revistes. És responsable de la investigació sobre el cas Emarsa i diversos escàndols urbanístics i de corrupció política a Benidorm i la Costa Blanca. És membre de la Unió de Periodistes Valencians.

[Tret del web oficial del llibre]

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "No hace falta decir más. Gracias, Don Benito. La han pasado varias veces por la tele. Película para tener en DVD o… https://t.co/qD4fJNtmrp
BiarDigital Segons la Plataforma "la solució ja està presa, si no oficialment, si de manera oficiosa i consensuada pels que ten… https://t.co/ZXMBV0eKKQ
BiarDigital Per a tots els actes s'ha dissenyat un dispositiu perquè es complisquen les mesures de seguretat anticovid.… https://t.co/5jNfxXyHdb
BiarDigital Per una banda hi ha qui aplaudeix la decisió i per altra qui entén que la nit biaruda és millor amb les campanes en… https://t.co/ejokb8CiNn

Enquesta

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com