• Inici
  • Política
  • Biar organitza un fòrum empresarial per a fomentar la innovació

Biar organitza un fòrum empresarial per a fomentar la innovació

| Ajuntament de Biar | Política
Biar organitza un fòrum empresarial per a fomentar la innovació

Cartell de les jornades “L'era del canvi 4.0 de la indústria al turisme”. Font: Ajuntament de Biar

NP. 04/10/2022. Biar es postula com a referent industrial a la província. L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, i la vicepresidenta de la Diputació d'Alacant, Ana Serna, inauguraran les jornades “L'era del canvi 4.0 de la indústria al turisme”, que s'han programat a la Casa de Cultura de Biar per a dijous que ve 6 d'octubre i que donaran principi a les 16.00 hores.

A l'acte també acudirà el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que entregarà els distintius SICTED a les 11 empreses, que en 2022 ho han aconseguit o renovat. Després del lliurament d'aquests segells de qualitat, està prevista una taula redona en la qual participaran representants de les tres entitats de la província d'Alacant des de la qual es potencia i impulsa la innovació com són Districte Digital, Fundeun i el Centre d'Empreses Innovadores d'Elx (CEEI-Elx).

El director de Fundeun, Rafael Lafont, Myla Schyeva del departament d'innovació de Distrito Digital i Alexandra Marín del CEEI analitzaran i abordaran els reptes de les empreses, en concret de les indústries, en matèria d'innovació. Els experts plantejaran que canvis han d'assumir els empresaris en un entorn en contínua transformació.

La clausura de l'acte corre a compte dels professors de l'ESIC Business School, Francisco Torreblanca i Paco Lorente. De reconegut prestigi en el món empresarial i en la docència i experts en màrqueting estratègic. Torreblanca i Lorente, oferiran un taller-conferencia que porta per títol, “La innovación divergente, los 7 pecados laterales”. La ponència pretén aportar recorreguts mentals per a incentivar la creativitat i, per tant, la innovació en l'univers empresarial.

L'Ajuntament ha habilitat un formulari d'inscripció per a registrar als assistents de l'acte, que serà el pròxim 6 d'octubre de 16.00 a 19.30 hores.

En l'acte també es presentaran els últims treballs webs implementats per l'Ajuntament: la guia comercial i de serveis i la pàgina del polígon industrial. La primera va comptar amb una ajuda de la Diputació Provincial d'Alacant i la segona, amb una subvenció de l'IVACE. També es donarà a conéixer el redissenye de la pàgina web municipal biar.es. Així mateix, s'explicarà, per part del regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, Roberto Díez, el projecte global “L'era del canvi 4.0 de la Indústria al Turisme”. L'acció encaminada a visibilitzar els sectors productius de Biar és un canal de pódcast, en el qual publiquen les converses que s'han mantingut amb els empresaris de Biar, sobre els seus projectes, processos o productes innovadors.

188

L'article té 408 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).