Biar destina 80.700 euros a condicionar la piscina

| Ajuntament de Biar | Política
Biar destina 80.700 euros a condicionar la piscina

Repavimentació de la platja de la piscina municipal | Imatge: Ajuntament de Biar

La Diputació Provincial aporta una ajuda de 51.475 per a la reparació del got i l'Ajuntament costeja la pavimentació de la platja i el seu marcatge amb 28.728 euros

NP. 19/05/2022. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Biar està ultimant els treballs de condicionament de la piscina municipal, que en breu s'obrirà al públic. Les obres s'han centrat en arreglar el got, que estava molt deteriorat i patia de pèrdues i filtracions per les seues múltiples grietes. El cost de la reparació s'ha afrontat amb la subvenció de la Diputació Provincial + Deporte, que ascendeix a 51.745 euros.

107

La regidora d'Esports Ana Campos

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha indicat que “l'ajuda de Diputació només costejava la rehabilitació del got de la piscina i per això, hem hagut de fer una modificació de crèdit per a executar la renovació, accessibilitat i marcatge de la platja que dona accés, a càrrec del romanent de tresoreria”.

L'últim tràmit per a millorar aquesta infraestructura municipal és l'aprovació de la modificació de crèdit per a la renovació del paviment de la platja de la piscina i el seu marcatge. L'import total és de 28.728 euros i la quantia es va aprovar en el passat ple. A més de renovar el pis es farà un treball d'accessibilitat eliminant la vorera per a entrar a la piscina.

L'article té 233 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).