• Inici
  • Opinió
  • "Concert de la banda de música de Biar", per Josefina Molina Molina

"Concert de la banda de música de Biar", per Josefina Molina Molina

| Josefina Molina Molina | Opinió
"Concert de la banda de música de Biar", per Josefina Molina Molina

Biar, el gran Biar té coses extraordinàries, gent comprometuda que pensa i sent pel bé comú, que entra en les organitzacions pensant en com ha de fer més i millor perquè les coses funcionen i es desenvolupen bé, este és el cas, entenc jo, de l’actual Junta Directiva de la Unió Músical Biarense, sense menyspreu d’altres associacions, cadascú fa el que té a mà i alguna cosa més i anteriors Juntes Directives, però hi ha que reconéixer quan una feina està ben feta i estic referint-me al concert Líric, tan extraordinari del dia 4 de Desembre, amb l’actuació espectacular, com sempre que tenim la sort que ens deleite amb el seu art, Teresa Albero, extraordinària amb el seu encant personal i la professionalitat tan polida i acrisolada. També l’actuació del Baríton Rodrigo Esteves, magnífic, amb una potència de veu envejable i una musicalitat envejable, per fi que anem a dir de la Sra. que ens va deleitar amb les castanyoles, Sonia de la Càmara, en l’obra "Las Bodas de Luis Alonso", que per cert, mon pare, músic de tota la vida, tocava la tuba, era la que més li agradava, la destresa amb les castanyoles i l’art en els moviments que posava la Sra. Sonia era impressionant i no podies deixar de mirar-la, impactant!!! L’aforament era limitat per la situació que estem vivint, però consola que es retransmet per Canal 3, més val alguna cosa que res, almenys encara no és el mateix, podem gaudir d'escoltar i vore a tan grans “plomes” de l’art.

Concert 1

La banda creix i no para de créixer, és un honor quan va la Banda a arreplegar a les xiquetes i xiquets, i es veu l’emoció en les famílies sabedores de que es un gran bé que edifica l’esperit i com algun dia, mentre estan en l’estudi de la música, sempre tant edificant, no pensen en altres coses.

Jo albergava una gran il·lusió quan la meua filla xicoteta estudiava en l’acadèmia solfeig i trompa, però al final no va poder ser, si la banda haguera vingut pel l’estudi, haguera necessitat un llençol, tan bonic i tan emocionant és este esdeveniment, un dels més bonics que es viuen en Biar, enhorabona per a totes les mares, pares i familiars.

Concert 2

Per cert, el dissabte dia 11 va quedar tot el que dic constatat en el gran concert que va fer la Banda Jove, impressionant, d’una qualitat tècnica al nivell de les millors orquestres, amb uns “Solos” d’un nivell verdaderament encomiable. Felicite a totes les persones involucrades en estos logros, el director i tot l’equip que col·labora per a aconseguir estos èxits.

Concert 3

Tan sols em queda dir que avant, que mereix la pena el treball que esteu realitzant, fa falta gent tan compromesa i que no té inconvenient en emplear la quantitat d’hores que hi ha que dedicar quan lleves alguna llavor altruista per davant, amb molta pau, alegria i ganes de treballar, avant!!!

Josefina Molina Molina

L'article té 537 lectures

Biar Digital no subscriu necessàriament les opinions dels seus col·laboradors i col·laboradores.

Pots enviar els teus escrits juntament amb alguna fotografia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).