• Inici
  • Opinió
  • "La pujada de la Mare de Déu", per Josefina Molina Molina

"La pujada de la Mare de Déu", per Josefina Molina Molina

| Josefina Molina Molina | Opinió
"La pujada de la Mare de Déu", per Josefina Molina Molina

En este entranyable Biar no ens falta de “quasi” res, i estic referint-me a la presència de la Mare de Déu, la Mare que tanca en sí Totes les Gràcies, allà pel mes de Maig, per mig celebrar les festes, es va baixar la imatge al poble, no ens vam enterar fins que la Mare de Déu va estar al poble.

Les persones que tenim la devoció molt arrelada i molt profunda, hem gaudit de tindre les portes de l’església de par en par i poder vindre a visitar a la Mare durant tot el dia, rarament es veia l’església sense gent, sempre hi havia algú, o bé se'ls veia menejant els llavis resant, o bé amb el Rosari entre les mans, resant-lo devocionalment davant de la imatge.

Per cert, recomane molt vivament el res del Rosari, es una devoció molt estesa i dona grans fruits per a l’esperit. El cas és que el que em va impactar va ser la pujada de la Mare de Déu al seu santuari, baixar la imatge de l’altar quasi com si la llevaren en volandes, vore com enfilava el corredor per a eixir de l’església i arribar a la plaça i ahí ve l’emoció, quina agradabilíssima sorpresa quant veient que a la Mare de Déu, la regiren cap a tots els racons de Biar, emocionantíssim!!!

La gent no podia reprimir l’emoció i es saltava alguna llàgrima, també en el recorregut pel Carrer Major, la gent en els llindars de les portes veient-la passar i en el mocador en la mà, secant-se les llàgrimes, i això que no van vore l’acomiadament de la plaça… Verdaderament un gran detall per part de la Confraria que hi ha que agrair molt, ens van fer vibrar a tota la gent que estàvem  allí. Ara a agrair el temps que hem pogut gaudir de la seua presència física i en el successiu a visitar-la en el seu santuari, ella des d’allà vela per cada filla i fill de Biar, i a esperar al dia 10 de Maig que esperem tornar a vore-la i disfrutant-la perquè conforte els nostres cors.

L'article té 440 lectures

Biar Digital no subscriu necessàriament les opinions dels seus col·laboradors i col·laboradores.

Pots enviar els teus escrits juntament amb alguna fotografia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).