Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Les varietats tradicionals arriben a l'IES Biar

El passat dilluns 28 d’octubre, l’associació de “Llavors d’ací” ens va oferir, als alumnes de Ciències de la Terra i del Mediambientals de segon de Batxillerat, un taller d’identificació de llavors i caracterització de varietats tradicionals.

Vam començar amb una xarrada molt interessant per part d’un membre de l’associació, el qual era molt expressiu i agradable.

El taller que vam realitzar estava dividit en dues parts. En primer lloc, se’ns va explicar què són i la importància que tenen  les varietats autòctones de la nostra terra. Tot seguit, realitzarem una activitat didàctica que consistia en identificar una varietat mitjançant claus dicotòmiques a partir de fotografies de les diferents parts de la planta. Seguidament, vam continuar amb una activitat on relacionavem les llavors hortícoles amb la planta corresponent. 

 207

Aquest taller va resultar tant productiu com interessant. Es va realitzar per a conscienciar-nos de la importància de la conservació de llavors d’ací, donat que estan adaptades a les nostres condicions climàtiques, per tant, no caldria utilitzar llavors híbrides ni transgèniques.

En resum, va ser una activitat molt enriquidora. Per la qual cosa recomanem, que tots els alumnes i veïns tinguen un mínim d’informació i realitzen aquest tipus de tallers, per ampliar els seus coneixements sobre alimentació i agricultura.

Llavors

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine