[IES Digital] Les varietats tradicionals arriben a l'IES Biar

El passat dilluns 28 d’octubre, l’associació de “Llavors d’ací” ens va oferir, als alumnes de Ciències de la Terra i del Mediambientals de segon de Batxillerat, un taller d’identificació de llavors i caracterització de varietats tradicionals.

Vam començar amb una xarrada molt interessant per part d’un membre de l’associació, el qual era molt expressiu i agradable.

El taller que vam realitzar estava dividit en dues parts. En primer lloc, se’ns va explicar què són i la importància que tenen  les varietats autòctones de la nostra terra. Tot seguit, realitzarem una activitat didàctica que consistia en identificar una varietat mitjançant claus dicotòmiques a partir de fotografies de les diferents parts de la planta. Seguidament, vam continuar amb una activitat on relacionavem les llavors hortícoles amb la planta corresponent. 

 207

Aquest taller va resultar tant productiu com interessant. Es va realitzar per a conscienciar-nos de la importància de la conservació de llavors d’ací, donat que estan adaptades a les nostres condicions climàtiques, per tant, no caldria utilitzar llavors híbrides ni transgèniques.

En resum, va ser una activitat molt enriquidora. Per la qual cosa recomanem, que tots els alumnes i veïns tinguen un mínim d’informació i realitzen aquest tipus de tallers, per ampliar els seus coneixements sobre alimentació i agricultura.

Llavors

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital RT @Biarsensacion: 🧥👛Compra als comerços AEBI o gaudeix dels bars i restaurants associats del 14 al 25 d'octubre i participa en el sorteig…
BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com