Previous ◁ | ▷ Next

"Fer la PAU", per Esther Lozano

HUI QUE LES I LES NOSTRES ESTUDIANTS HAN COMENÇAR LES PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT, aprofitem per a publicar l'assaig d'Esther Lozano, alumna de 2n de Batxillerat on reflexiona amb ironia sal voltant de la "PAU". Molta sort a totes i a tots en aquests exàmens!!

Fer la PAU és un art molt difícil, que poques persones arriben a realitzar sense patir cap xicotet atac al cor. Abunden els estudiants però, en general quasi ningú es sent preparat per a combatre la prova final. Molts d’ells comencen una guerra lluitant forçosament contra la seua voluntat per intentar sobreviure i arribar sans i estalvis al final del curs davant d’aquesta situació tan extremadament desassossegant i angoixant. I és que l’estudi de matèries ”necessàries” crea un sentiment de repulsa en als alumnes que converteix un moment especial i important en una prova de vida o mort. Us faré una recomanació útil; procureu no estressar-vos mai. O, en tot cas, procureu no estressar-vos massa. Una gran quantitat d’estrés pot ocasionar una pujada de sucre o fins i tot un mal de cap crònic. Per tant un estrés excessiu pot ser “perillós”. Al cap i a la fi no és tan important, simplement determinarà el teu futur, res més. Després de tot un curs deixant-vos la pell, que són un parell d’exàmens més? Naturalment estareu nerviosos, i jo us comprenc, però els nervis són bons, gràcies a ells ens sentim vius i a més milloren la capacitat de concentració. Tot és positiu, no cal preocupar-se. Per tant, no comenceu una guerra interna amb vosaltres mateixos a la qual no li podeu posar fi i estudieu si voleu que el món no transmute els seus valors i perda el sentit actual d'aquests.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
15hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
18hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
24hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine