Previous ◁ | ▷ Next

"Somni acomplit", per Mariano Valdés

Les Festes de Maig, amb pólvora o sense ella, constitueixen una cita obligada per a biaruts i visitants en el calendari, uns dies on apartar els problemes i rutines habituals per donar-se a la festa, el companyerisme, la tradició i compartir amb amics i comparsistes uns dies que sempre són especials. Si bé és cert que siguen molts o pocs, sempre hi ha veïns i veïnes que prefereixen aprofitar d'una manera diferent estos dies, aprofitant que es lliura de l'obligació del treball, en el cas de les persones en actiu.

117

És el cas del nostre veí Mariano Valdés, qui ha volgut compartir amb Biar Digital i que va aprofitar el dia 11 de maig per escapar-se amb un amic fins a una de les ciutats més importants d'Anglaterra, Oxford. Seguint els passos de l'autor de llibres com ara "El Señor de los Anillos", JRR Tolkien. Valdés, al país anglosaxó va poder disfrutar d'un tour per Oxford on la figura de Tolkien era el fons de l'excursió, visitant o veient llocs significatius com la famosa Universitat de la ciutat, els col·legis on va estudiar l'autor i on posteriorment seria professor. 

114

Segons es diu, obres com ara "El Señor de los Anillos" i "El Hobbit" van estar inspirades en la seua ciutat, Oxford. També visitant altres llocs com ara el pub d'Eagle and Child, on es reunia un club -Els Inklings- al què també pertanyien altres autors com ara CS Lewis, autor de la famosa obra "Las crónicas de Narnia", freqüentant este local durant més de tres dècades i fent les seues reunions setmanals.

115

Altres punts de la visita per al nostre veí va ser el cementeri de Wolvercot, a uns deu minuts d'Oxford, on està soterrat JRR Tolkien junt amb qui fora la seua esposa. Una moment i un lloc molt emocionant i així ho he volgut compartir amb vosaltres, perquè la meua passió m'ha dut a col·leccionar tot tipus de material i fins i tot a tatuar-me. Precisament des d'este lloc va ser on vaig realitzar un vídeo que posteriorment es va publicar en el conegut programa dirigit per Iker Jiménez i Carmen Porter, Milenio Live, un programa germà del conegut Cuarto Milenio, de la Cuatro, programa realitzat cada divendres des del domicili particular de la parella.

116

Mariano també va aprofitar per visitar altres punts com ara Sky garden, La Torre de Londres, el puente de la Torre, Picadilly circus, Trafalgar Square, China Town, 3 museus, el de la Galeria Nacional, el British Museum i el Museu Imperial de la Guerra. Vam vorer cambden, Harrods, Bakingham on vam poder vorer el canvi de Guardia, Hyde park, witchmeister, London eye.

A continuació vos oferim el vídeo:

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine