Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] "Etiquetats", per Paco Punzano i Natalia Marín

El passat dijous 7 de febrer tingué lloc en el institut de l’IES Biar, la realització en directe d’un programa de ràdio anomenat Ràdio Yananá amb la companyia de la fundació SanaMente i amb la participació d’onze usuaris del CRIS.

En aquesta activitat, participaren els alumnes de segon de batxillerat, els quals acabaren molt contents d’haver viscut aquesta experiència junt amb els assistents i col·laboradors de Ràdio Yananá. En primer lloc, feren una presentació de cadascun, parlant sobre aquesta associació i quan va ser formada. Seguidament, posaren en marxa el programa de ràdio, recitant poemes, cantant i tocant la guitarra, llegint diferents articles, amb l’objectiu de fer reflexionar sobre els estigmes que posa la societat de hui en dia amb la gent amb problemes de salut mental.

 043

Al mateix temps que aquestos desenvolupaven les seves actuacions, feien diverses intervencions entre el públic per poder mostrar la seva opinió respecte a aquests estigmes i participaren en el projecte que tant els motiva i del qual estan orgullosos.

Fou una activitat realment emotiva que ningú s’esperava, on s’intercanviaren plors, angoixes, anècdotes i el més important, van arribar a empatitzar amb cadascun dels participants que han participat. En definitiva,  hem conegut de prop i en directe com són i com se senten, com viuen i com han viscut l'adolescència.

044

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine